Η Χρυσή Αυγή για την επίθεση στον Καμερουνέζο

Η Χρυσή Αυγή για την επίθεση στον Καμερουνέζο

 

Για απόλυτη ανυπαρξία των αρχών σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή και τονίζει ότι “μοναδικό μέλημα των επίορκων του ΠΡΟ-ΠΟ είναι να συνδέουν ψευδώς την Χρυσή Αυγή με περιστατικά βίας”

“Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την απόλυτη ανυπαρξία των αρχών σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας. Η διακίνηση ναρκωτικών, η πορνεία και οι ένοπλες επιθέσεις είναι πλέον κανόνας και η αστυνομία μονίμως ανύπαρκτη. Μοναδικό μέλημα των επίορκων του ΠΡΟ-ΠΟ είναι να συνδέουν ψευδώς την Χρυσή Αυγή με περιστατικά βίας, εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες (“αντιρατσιστικό νομοσχέδιο”). Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο για την πάταξή του”, αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της με αφορμή την επίθεση στον Καμερουνέζο καταστηματάρχη, στον Άγιο Παντελεήμονα.

 

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, έχει αναρτηθεί κείμενο που αποτελεί ολόκληρη την απάντηση του κόμματος αναφορικά με το περιστατικό:

 

“Ιδού οι γραφικότητες των ΠΡΟ-ΠΟτζήδων. Στέλνουν μηνυματάκια σε κινητά δημοσιογράφων, όπως διαβάζουμε στο enikos.gr: “Ανεπίσημη πηγή (non paper) από την ΕΛ ΑΣ έστειλε στο enikos.gr αυτή την φωτογραφία από το σπίτι ενός εκ των δύο δραστών της επίθεσης στον Καμερουνέζο καταστηματάρχη, στον Άγιο Παντελεήμονα”.

Η Χρυσή Αυγή καλεί την ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ να παραιτηθεί αμέσως τώρα. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι, έχουν αφήσει τον ελληνικό λαό στο έλεος των εγκληματιών και μοναδική τους δουλειά είναι να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή με τέτοιου είδους γελοιότητες.

Νέα συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν προ ολίγου οι επίορκοι του Δένδια! Μέσα στην αγωνία του αφεντικού τους να εκτελέσει το συμβόλαιο κατά της Χρυσής Αυγής, που του έχουν χρεώσει οι υπερατλαντικοί εντολοδότες του, και προκειμένου να πείσει την κοινή γνώμη για την αναγκαιότητα του προωθούμενου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου («Νόμου του Αίσχους»), επιχειρούν να χρεώσουν στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ένα επεισόδιο που έγινε σε μπαρ ιδιοκτησίας ενός Καμερουνέζου στις 02:00 ώρα της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΡΟ-ΠΟ ανακοίνωσε τα εξής σχετικά με τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των φερόμενων ως δραστών: «Στο σπίτι του ενός εντοπίστηκαν, γραμμένα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου του, συνθήματα και σύμβολα συγκεκριμένου πολιτικού χώρου».Ταυτόχρονα, εστάλησαν μηνύματα στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να «αποκαλύπτουν» ότι ο «συγκεκριμένος πολιτικός χώρος» είναι η Χρυσή Αυγή.

Η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή γίνεται καθημερινά δέκτης εντόνων παραπόνων από τους αγανακτισμένους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών – και όχι μόνον – για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούν οι λαθρομετανάστες στις γειτονιές τους (φασαρίες, εμπόριο ναρκωτικών, κλοπές, ληστείες, ρύπανση κ.α.), για τα οποία αδιαφορεί ο δήμος και το ΠΡΟ-ΠΟ και τους συμπαραστέκεται με πολιτικό τρόπο, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους. Επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους: Καταδικάζουμε τη βία, διότι δεν πρόκειται να λυθεί έτσι το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Από κει και πέρα, η στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής με φτηνά κολπάκια, πότε με «φυλλάδια» που δήθεν βρέθηκαν στο σπίτι ενόχου ανθρωποκτονίας αλλοδαπού σε καυγά (και δεν παρουσιάστηκαν ποτέ…), πότε με… κασκόλ που βρέθηκε (ή προστέθηκε;) στο σπίτι άλλου κατηγορούμενου και τώρα με… συνθήματα σε μια ντουλάπα, δείχνει τον απόλυτο πανικό του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας, μπροστά σ’ αυτό που έρχεται και που δεν μπορεί να το αποφύγει με τίποτα!”

 

 

Διαβάστε επίσης

 

ΦΩΤΟ-Συνθήματα της Χ.Α στο σπίτι του δράστη

Είχαν πλούσια ρατσιστική δράση οι 2 συλληφθέντες

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ