Η παρέμβαση του Βούτση για τις επιθέσεις σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα περιστατικά επιθέσεων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Επεσήμανε μάλιστα ότι αρκετά από αυτά σημειώνονται στις 8 το βράδυ. 

«Σε γεγονότα που συνέβησαν σε άλλες περιόδους σε σχέση με άλλα κόμματα, υπήρχε ένα στοιχείο σαφέστατα αποτρεπτικό, καταγγελτικό και στηλίτευσης τους, από όλα τα ΜΜΕ εκείνη την εποχή. Μερικές φορές μάλιστα  καθ’ υπερβολήν. Αντίθετα υπάρχει μια ειδοποιός ποιοτική διαφορά  ότι αυτές τις εβδομάδες υπάρχει ανοιχτή προτροπή σχετικά με ό τ γίνεται σε αυτά τα γραφεία και τις επιθέσεις που δέχονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ψυχραιμία και χωρίς ανοχή» επεσήμανε ο κ. Βούτσης.

«Το ότι δεν έχουν υπάρξει απαντήσεις και επεισόδια είναι προφανές ότι οφείλεται στην ψυχραιμία που επιδεικνύεται ή και την στηλίτευση από τις ηγεσίες των πολιτικών δυνάμεων ή και στην τύχη. Πάντως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να υπάρχουν ομιλίες εδώ που εξισώνουν καταστάσεις οι οποίες είναι ποιοτικά διαφορετικές»πρόσθεσε.   

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παππάς: Άλλαξαν τα πράγματα για τους “εκβιαστές των σαλονιών”

Ο Ηγουμενίδης απαντά για το επεισόδιο με τους αγρότες στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.