Η Παπαρήγα στον Τσακαλώτο: Δεν απαντάτε καλύτερα στον κόσμο παρά στους βουλευτές; – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση της Αλέκας Παπαρήγα προκάλεσε η επιθυμία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να απαντήσει επί προσωπικού στον Γιάννη Βρούτση και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Η πρώην γγ του ΚΚΕ είχε ανέβει στο βήμα για να μιλήσει όμως πριν ξεκινήσει την ομιλία της ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε το λόγο.  “Ζητάω συγγνώμη από την κ. Παπαρήγα. Δεν είναι σωστό αυτό που έγινε, αλλά αφού πήραν το λόγο επί προσωπικού και μου έκαναν επίθεση πρέπει να απαντήσω”.

“Δεν απαντάτε καλύτερα στον κόσμο που είναι συγκεντρωμένος έξω; Έχει σημασία να απαντάτε στον ένα και στον άλλο βουλευτή;” του απάντησε η κ. Παπαρήγα.

Ο αντιπρόεδρος της βουλής είπε πως θα δώσει τον λόγο στον κ. Τσακαλώτο μόνο αν του το επιτρέψει εκείνη. 

“Εμείς δεν παίζουμε θέατρο εδώ μέσα. Ας μιλήσει ο κ. υπουργός διότι η ευαισθησία που υπάρχει είναι επί προσωπικού, ο ένας για τον άλλο. Δεν σας νοιάζει τι γίνεται έξω από αυτή την αίθουσα, να απαντήσετε εκεί. Ας απαντήσει στα προσωπικά που δημιουργήθηκαν. Και τι προσωπικά είναι αυτά; Πολιτικά ζητήματα είναι” σημείωσε η κ Παπαρήγα και κατέβηκε για λίγο από το βήμα προκειμένου να μιλήσει ο κ. Τσακαλώτος. 

 

 

“Μην μας θίγετε ότι δεν μας νοιάζει τι κάνουν έξω. Κάθε μέρα όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αυτή την αγωνία για αυτόν τον κόσμο” απάντησε στην κ. Παπαρήγα ο κ. Τσακαλώτος. 

 

Διαβάστε επίσης

Η διαμαρτυρία του Λεβέντη στην Χριστοδουλοπούλου για τους… ταραχοποιούς της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Η παρατήρηση του Λαμπρούλη στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ