Η Εύα Καϊλή για το Qatar Gate: «Παρέλυσα από τον τρόμο» – Τι είπε για τον Τζιόρτζι

Έπειτα από αρκετούς μήνες κράτησης, η Εύα Καϊλή, έδωσε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξή της στη γαλλική «Libération». Υπερασπίζεται τον εαυτό της από κάθε πράξη διαφθοράς και εξιστορεί τις συνθήκες σύλληψής της, το Qatar Gate, και τις πιέσεις στις οποίες δέχθηκε.

Εύα Καϊλή: Επέστρεψε στα social media – Η ανάρτηση που έκανε

Πέρασε έξι μήνες προληπτικής κράτησης (τέσσερις μήνες στη φυλακή και έξι εβδομάδες στο σπίτι της με ηλεκτρονικό βραχιόλι).

Σκοπεύει να αγωνιστεί για να αποδείξει την αθωότητά της. Για πρώτη φορά μετά τη θεαματική σύλληψή της στις 9 Δεκεμβρίου, έδωσε την εκδοχή της για τα γεγονότα στη Liberation σε μια συνέντευξη που έλαβε χώρα στο διαμέρισμά της στις 25 Απριλίου παρουσία των δικηγόρων της, Sven Mary και Christophe Marchand. 

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζιόρτζι μπορούν πλέον να μένουν μαζί

«Τον εμπιστεύτηκα απόλυτα»

 “Με έβαλαν στη φυλακή για κάτι στο οποίο δεν ήμουν μπλεγμένη. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στις συζητήσεις μεταξύ Παντσέρι και Τζιόρτζι τις οποίες η αστυνομία άκουγε για έναν χρόνο. Όλα τα χρήματα ήταν δικά τους και το είπαν στον δικαστή. Είναι τόσο προφανές ότι δεν έχω κανέναν ρόλο σε αυτή την υπόθεση” τονίζει.

Επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο η Εύα Καϊλή – Τι ανακοίνωσαν οι δικηγόροι της

Σε άλλο σημείο επισημαίνει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της και μίλησε και για τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

“Τον εμπιστεύτηκα απόλυτα (τον Φ.Τζιόρτζι). Έχω ζήσει σχέσεις στις οποίες δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Δεν εμπιστευόμουν και δεν το ήθελα αυτό μαζί του. Δεν είχα δει ποτέ αυτά τα χρήματα”. Επίσης, η Εύα Καϊλή είπε στην εφημερίδα ότι “δεν υπάρχουν λογαριασμοί στο εξωτερικό, στη Ρωσία, την Κύπρο ή τον Παναμά. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όλα δηλώνονται. Και έλεγξαν και ξαναήλεγξαν. Και τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπήρχαν στα χαρτονομίσματα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ