Η απάντηση του Χρυσοχοΐδη για τον Λοβέρδο

Η απάντηση του Χρυσοχοΐδη για τον Λοβέρδο

«Πρέπει να πάμε δουλεύοντας και όχι δηλώνοντας». Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με την στάση του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου και τις «γκρίνιες» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

«Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα μαζί με τους Έλληνες, για την έξοδο από την κρίση, για να δίνουμε κάθε μέρα και λίγο περισσότερες δουλειές στα νέα παιδιά. Αυτό πρέπει να κάνουμε, μαζί με κάτι άλλο το οποίο είναι αναγκαίο να γίνει: Οι αλλαγές που πρέπει να κάνουμε στην χώρα», τόνισε και συμπλήρωσε:

 «Ας μην γελιόμαστε, η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει και κυρίως αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι το κράτος στην Ελλάδα. Οι αλλαγές στο κράτος απαιτούν τόλμη από τους πολιτικούς, σχέδιο, αποφάσεις και αποτέλεσμα, διαφορετικά θα οδηγούμαστε συνεχώς σε τροικανά αποτελέσματα και τροικανές μεθόδους. Όμως εγώ πιστεύω ότι είμαστε ικανοί άνθρωποι και οι Έλληνες και οι πολιτικοί και είναι αυτή την στιγμή που πρέπει να το αποδείξουμε, ότι δηλαδή είμαστε ικανοί να αλλάξουμε ριζικά το δημόσιο, να το κάνουμε υπηρέτη του πολίτη, να το κάνουμε υπηρέτη της ανάπτυξης. Αυτός θα είναι ο στόχος μας». 

«Από εμένα ακούτε μόνο ένα πράγμα: Δουλειά, δουλειά, δουλειά, αποτέλεσμα και βεβαίως μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος», επεσήμανε.

Σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, απάντησε:

«Αυτό που θέλω να σας πω ότι εμείς στο ΠΑΣΟΚ θέλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί για να πάμε σε ένα μαζικό συνέδριο. Ένα συνέδριο στο οποίο θα κληθούν όλοι, και αυτοί που είναι σήμερα στο ΠΑΣΟΚ και αυτοί που σήμερα δεν είναι. Θα γίνει ένα οικουμενικό, πανελλήνιο κάλεσμα για να κληθούν όλοι και να πάμε σε ένα μαζικό, αναγεννητικό συνέδριο. Για μια πρόταση εξουσίας, για ένα ΠΑΣΟΚ που θα θελήσει να διεκδικήσει ξανά, με την αυτοδύναμη πρότασή του, την ηγεσία της χώρας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ