Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ για τον Κυρίτση

Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την τοποθέτηση του Γιώργου Κυρίτση ότι η κυβέρνηση «ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους “μενουμευρωπαίους”»,  έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής», ενώ προσθέτει ότι «αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η οποία διόγκωσε την ανεργία, τσάκισε τα αδύναμα στρώματα, κατέστρεψε το κράτος πρόνοιας και οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απόγνωση. Αντιστρατεύεται μια οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα προστατεύει τους αδύναμους, θα κατανέμει δίκαια τα βάρη και θα μεριμνά για εκείνους που επλήγησαν από τη διακυβέρνησή της.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Επίθεση στα φτωχά και μεσαία στρώματα, απολύσεις, ασυλία στους μεγαλοφοροφυγάδες και τους διαπλεκόμενους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άραγε τον Στ. Παπασταύρου, τη λίστα Λαγκαρντ ή την τροπολογία-δώρο στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών;».

 

Διαβάστε επίσης:

Η αντίδραση του Παπαδημούλη στον Real Fm 97,8 για τη δήλωση του Κυρίτση

Παρέμβαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής για τον Κυρίτση ζητά ο Καράογλου

 

Κυρίτσης: Εννοούσα τα πιο εύπορα στρώματα

Η Μπακογιάννη για τη δήλωση του Κυρίτση: Καλλιεργείται ένας διχασμός – ΒΙΝΤΕΟ

Κουμουτσάκος: Ακραία διχαστική η δήλωση του Κυρίτση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ