Η απάντηση του Μάρδα στη Βουλή για τους πρόσφυγες – επενδυτές – ΒΙΝΤΕΟ

Στο σχόλιο του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σχετικά με τις επενδύσεις στην Ελλάδα από πρόσφυγες απάντησε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στη Βουλή.

«Η κ. Τζάκρη μας έλεγε ότι σε έξι μήνες θα καπνίσουν όλα τα φουγάρα. Φούμαρα. Ο κ. Μάρδας που τον βλέπω εδώ μπροστά, έλεγε ότι θα φέρει δεκάδες επενδυτές από τους πρόσφυγες και μετανάστες. Αν τον ρωτήσεις σήμερα εάν έχει βρει έναν δεν θα μπορέσει να σας το πει» είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε δεκάδες, αναφέρθηκα σε μια προσπάθεια η οποία θα μπορούσε να γίνει με σκοπό την τοποθέτηση κάποιων κεφαλαίων που τοποθετούνται γύρω μας και έρχονται και στην Ελλάδα αλλά όχι με την ένταση που πρέπει» απάντησε ο κ. Μαρδας.

«Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες επικοινωνίας με τους συλλόγους οι οποίοι υπάρχουν εδώ και στη Συρία, γιατί εξακολουθούν να ενδιαφέρονται και από τη Συρία εν δυνάμει πρόσφυγες να έρθουν στην Ελλάδα» συνέχισε.

«Αυτές εδώ οι πρακτικές έχουν δώσει σε γειτονική μας χώρα 5.000 επιχειρήσεις προσφύγων από τη Συρία, με 700 εκατ. επενδύσεις, σε άλλη γειτονική χώρα 220 εκατ. επενδύσεις και σε χώρα της ΕΕ εφαρμόζεται πολιτική προσέλκυσης συγκεκριμένων κεφαλαίων» κατέληξε ο κ. Μάρδας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει ας παραιτηθεί

Λεβέντης: Για μένα έχει πεθάνει ο Καρράς, μπροστά μου είναι ο Μητσοτάκης

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ