Γιώργος Παπανδρέου: Το «καρφί» στον Αλέξη Τσίπρα για το «Ολαντρέου» – Η αντίδραση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στα χρόνια του αντιμνημονίου αναφέρθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στο συνέδριο του Ινστιτούτου «Αλέξης Τσίπρας», στο οποίο έδωσε το «παρών».

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «το προοδευτικό μέτωπο που δημιουργήθηκε στην Γαλλία απέναντι στον φασισμό, απέναντι στην ανάδυση του συντηρητισμού, νομίζω ότι είναι παράδειγμα για όλους».

Με αφορμή την αναφορά αυτή, ο Γιώργος Παπανδρέου υπενθύμισε χαμογελώντας στον Αλέξη Τσίπρα τα περί «Ολαντρέου», τονίζοντας ότι «αν ήταν εδώ ο Ολάντ, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πάνελ Ολαντρέου, Αλέξη μου».

Ο Αλέξης Τσίπρας που άκουγε τον Γιώργο Παπανδρέου, χαμογέλασε και σήκωσε τον αντίχειρά του, ως ένδειξη ότι συμφωνεί με όσα είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ