Πρίγκιπας Χάρι: Του έχει γίνει εμμονή η «μάχη» με την βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι αφήνει την ιστορία να επαναληφθεί, καθώς ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του και μάχεται με την βασιλική οικογένεια, δήλωσε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η σοβαρή διαφωνία του ζευγαριού – Το σχέδιο του δούκα και η άρνηση της συζύγου του

Ο δούκας του Σάσεξ έχει κατηγορηθεί ότι καταβάλλει υπερβολική προσπάθεια για να ασκήσει κριτική στη βασιλική οικογένεια και να αναλάβει τον ρόλο που άφησε πίσω της η μητέρα του, η οποία είχε μεγάλη διαμάχη με την οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μιλήσει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την κληρονομιά της στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Spare και έχει αναφέρει ότι θέλει ειρήνη μέσα στην οικογένειά του.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η βασιλική οικογένεια δεν τους εμπιστεύεται – «Αδίστακτα φιλόδοξο ζευγάρι»

Τώρα ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν δήλωσε ότι ο δευτερότοκος γιος του Βρετανού μονάρχη κινδυνεύει απλώς να διαιωνίσει την κατάσταση αν συνεχίσει να επικεντρώνεται σε όσα υπέστη η Νταϊάνα. Μιλώντας αποκλειστικά στη Mirror, ο Τομ Κουίν είπε: «Το σχόλιο του Χάρι στο Spare ότι “θέλει ειρήνη” με τη βασιλική οικογένεια για χάρη της μητέρας του είναι αναμφίβολα ειλικρινές, αλλά εστιάζοντας τόσο πολύ στην Νταϊάνα, ο Χάρι στην πραγματικότητα επιτρέπει στην ιστορία να επαναληφθεί».

Στη συνέχεια, ο Τομ Κουίν ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε τον “μανδύα” της μητέρας του ως ενήλικας. «Πέρασε μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής της επικρίνοντας έναν θεσμό που ένιωθε ότι την είχε απογοητεύσει. Ο Χάρι πήρε τον μανδύα της μητέρας του συνεχίζοντας ακριβώς το ίδιο είδος κριτικής», τόνισε ο συγγραφέας.

Πρίγκιπας Χάρι: Μάχη να μείνουν μυστικά τα έγγραφα για την βίζα στις ΗΠΑ – Τι φοβούνται δικηγόροι

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος έχασε τη μητέρα του το 1997, όταν ήταν μόλις 12 ετών, μετά την εμπλοκή της σε θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι της Γαλλίας, έχει μιλήσει εκτενώς για τον αντίκτυπο του θανάτου της μητέρας του. «Μισεί που αισθάνεται ότι πρέπει να το κάνει αυτό και θα ήθελε να είναι ξανά κοντά στον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά όπως και η μητέρα του είναι εγκλωβισμένος σε μια μάχη που έχει γίνει εμμονή γι’ αυτόν», εξήγησε ο συγγραφέας.

Ο Τομ Κουίν σημείωσε ότι ο χρόνος του πρίγκιπα Χάρι στο στρατό χρησίμευσε ως διέξοδος για τον ίδιο από τη συνεχή μάχη που έδινε με τα συναισθήματά του, όχι μόνο για τη μητέρα του, αλλά και με τα συναισθήματα απομόνωσης και μη προσαρμογής σε όλη του τη ζωή.

«Η δήλωση του Χάρι ότι το να πολεμήσει στο Ιράκ ήταν καλύτερο από το να παραμείνει στη Βρετανία έχει απόλυτο νόημα, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι μία από τις λίγες περιόδους στη ζωή του κατά τις οποίες ήταν ευτυχισμένος ήταν η θητεία του στο στρατό. Ο πόλεμος στο Ιράκ του έδωσε μια αίσθηση συντροφικότητας που δεν είχε ποτέ με την οικογένειά του», σημείωσε ο Τομ Κουίν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ