Γιώργος Κυρίτσης: Το απρόοπτο με τη γάτα του στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά την τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Κυρίτση στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” στο ΟΡΕΝ, καθώς η γάτα του αποφάσισε να κάνει το πέρασμα της μπροστά από την κάμερα.

Στο βίντεο, στο 1:43, φαίνεται η γάτα του Γιώργου Κυρίτση να περνάει ακριβώς μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή του. Η Ντόρα Κουτροκόη ακούγεται να λέει “Να και μία γάτα. Πέρασε στο πλάνο”, με τον Άκη Παυλόπουλο να σχολιάζει “του Κυρίτση ο γάτος είναι αυτός”.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Κυρίτσης φαίνεται να κοιτάει προς τα αριστερά του και να κάνει μια κίνηση με το χέρι, χαϊδεύοντας την γάτα. Μάλλον αυτή η κίνηση έδωσε θάρρος στο κατοικίδιο του και αποφάσισε… να κάνει την έκτακτη εμφάνιση στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης δεν σχολίασε την τηλεοπτική εμφάνιση της γάτας του και η συζήτηση συνεχίστηκε χωρίς διακοπές.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη γάτα που αποζητά λίγη δημοσιότητα. Και η γάτα του καθηγητή Νίκου Σύψα είχε κάνει παρέμβαση κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ΣΚΑΪ τον Αύγουστο του 2020. Ο λοιμωξιολόγος αναφερόταν στο μοντέλο ανοίγματος των σχολείων, όταν η γάτα του αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την κάμερα. Ο κ. Σύψας χαμογέλασε: “Συγγνώμη για τη γάτα” ειπε με τον Νίκο Στραβελάκη να σημειώνει: “Δεν υπάρχει πρόβλημα είναι συμπαθέστατη”

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪViral: Γάτα διακόπτει βουλευτή κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Τον Ιούλιο του 2020 μια γάτα διέκοψε την τηλεδιάσκεψη μιας επιτροπής της Βρετανικής Βουλής. Ειδικότερα, ο βουλευτής Τζον Νίκολσον μιλούσε στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Πολιτισμού, Ψηφιακής Τεχνολογίας, ΜΜΕ και Αθλητισμού όταν στην οθόνη εμφανίστηκε μια πορτοκαλί φουντωτή ουρά. Ο 59χρονος βουλευτής συνέχισε να μιλά καθώς η ουρά της γάτας του κουνιέται μπροστά από την κάμερα με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη, προκαλώντας γέλια στους άλλους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη. Ωστόσο η γάτα δεν λέει να απομακρυνθεί με τον βουλευτή να προσπαθεί να παραμερίσει μαλακά την ουρά της από το πλάνο, λέγοντας «Ρόκο, κατέβασε την ουρά σου», εν μέσω ξεκαρδιστικών γέλιων.