Γιακουμάτος: Ο Τσίπρας θα πιεί το “ποτήρι” όπως το ‘χει γεμίσει

Την άποψη ότι και να ψηφιστεί ο εκλογικός νόμος, δεν θα εφαρμοστεί σε αυτές τις εκλογές, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 και πρόσθεσε:

«Σε αυτές τις εκλογές ας μην ορέγονται, θα πάμε όπως έχει… Σε αυτές τις εκλογές θα πιεί το ποτήρι ο Τσίπρας όπως το ‘χει γεμίσει. Και ό,τι φάρμακο έχει βάλει μέσα θα το καταπιεί όλο».

Ο κ. Γιακουμάτος συνέχισε λέγοντας: «Τόσα ψέματα, τόσα παραμύθια, τέτοια ταλαιπωρία του λαού… Έχετε δει σε καμία χώρα εκτός από του Μαδούρο; Πού αλλού έχετε ξαναδεί τέτοιο χάλι; Με τέτοια ψέματα, 13η σύνταξη, 751 ευρώ μισθός, χίλια δυο ψέματα, κατάργηση ΕΝΦΙΑ… Αυτό είναι το ποτήρι…»

Ερωτηθείς αν η ΝΔ έκανε καλά που βιάστηκε να ζητήσει εκλογές εδώ και μερικούς μήνες, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Το σκεπτικό του Κυριάκου που ζήτησε τις εκλογές είναι ένα και μόνο: Ότι κάθε μέρα που περνάει είναι πολύ χειρότερη η ζωή και τα μέτρα που λαμβάνουν δεν πρόκειται να έχουν εφαρμογή» τόνισε ο κ. Γιακουμάτος και συμπλήρωσε:

«Δεν πρόκειται η Ελλάδα να ανταπεξέλθει σε αυτή τη μεγάλη υπερφορολόγηση. Έχει αδυναμία πληρωμής ο Έλληνας. Δεν θα επιτευχθούν οι στόχοι και θα έχουμε ξανά τα ίδια: Ή τέταρτο μνημόνιο ή άλλα δυσβάσταχτα μέτρα. Θέλει μια άλλη πολιτική».

Κλείνοντας ο πρώην υπουργός της ΝΔ, σημείωσε ότι «ο μεγάλος σιωπηρός γίγαντας της κοινωνίας δεν αφυπνίζεται. Έχει μάθει δυστυχώς ο νοικοκύρης, να είναι ο δημιουργικός Έλληνας, να κοιτάει τη δουλειά του, την οικογένειά του»

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ