Για λαϊκισμό κατηγορεί τους υποστηρικτές του Brexit o Θεοδωράκης

Για λαϊκισμό κατηγορεί τους Βρετανούς που υποστηρίζουν το Brexit, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή μια αφίσα στη Μεγάλη Βρετανία.

Στην αφίσα αναγράφεται: «υπάρχουν 35 εκατ. λακούβες στη Βρετανία, αλλά τα λεφτά σου ξοδεύονται για γέφυρες όπως αυτή στην Ελλάδα»

O κ. Θεοδωράκης γράφει:

“Ο λαϊκισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των δικών μας πολιτικών, ούτε καν των Βαλκάνιων ή των «ανατολικών και νοτίων». Διαπρέπουν συχνά και οι αριστοκράτες -κατά τα άλλα- Βρετανοί. Κάπως έτσι -με την αφίσα που βλέπετε- θέλει να πάρει το δημοψήφισμα ο Farage, ο Johnson και η παρέα του Brexit. Κάπως έτσι, με μπαρούφες, φόβο και διχαστικά μηνύματα, τρέφονται ακραίοι και σκοταδιστές και τύποι όπως ο Mair αλαφιάζονται και σκοτώνουν για τη «Βρετανία Πρώτα».

Στο επόμενο «δικό μας» δημοψήφισμα να θυμίσουμε στους εγχώριους λαϊκιστές -συμμάχους του Farage, για να μην ξεχνιόμαστε- να συγκρίνουν τις λακκούβες στην Ιερά Οδό και την Πειραιώς με το υπό κατασκευή τούνελ που θα περνάει κάτω από τον Τάμεση (700 εκ. λίρες η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων).

Λαϊκιστές όλου του κόσμου αυτoγελοιοποιηθείτε.”

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Προσβλέπουμε στο θετικό αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ