Γεροντόπουλος: Δεν θα αφήσουμε το προξενείο να παίξει τα παιχνίδια της Άγκυρας

Γεροντόπουλος: Δεν θα αφήσουμε το προξενείο να παίξει τα παιχνίδια της Άγκυρας

Ο υφυπουργός εξωτερικών και βουλευτής Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Γεροντόπουλος μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την μειονότητα της Θράκης, το προξενείο, αλλά και τις ευρωεκλογές.

«Η μειονότητα που υπάρχει στη Θράκη είναι θρησκευτική. Είναι Έλληνες πολίτες με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σε όλη την Ελλάδα», σχολίασε αρχικά ο κ. Γεροντόπουλος και συνέχισε:

«Το προξενείο και ο πρόξενος θα πρέπει να ξέρουν ότι θα πρέπει να λειτουργούν στα πλαίσια που ορίζουν οι συνθήκες. Αυτό θα πρέπει να το έχουν καλά στο μυαλό τους και να μην κάνουν τίποτα παραπάνω».

«Όταν το υπουργείο κρίνει ότι γίνεται κάποια υπέρβαση, καλεί τον πρόξενο και προχωρά σε διάβημα. Δεν θα αφήσουμε το προξενείο να παίξει τα παιχνίδια της Άγκυρας», πρόσθεσε.

«Την επόμενη των εκλογών, το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έντονο. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι σίγουρα μπροστά, οπότε εκεί θα είναι το πρόβλημα. Εμείς ότι είπαμε το κάναμε. Το πρωτογενές πλεόνασμα, την έξοδο στις αγορές. Τα προβλήματα θα είναι αλλού. Η κυβέρνηση αυτή θα εξαντλήσει την τετραετία», σχολίασε ο κ. Γεροντόπουλος για τις ευρωεκλογές και συνέχισε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με διαφορά τις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς βάζει αυτογκόλ όπως λέει και ο κ. Παπαδημούλης. Τα αυτογκόλ που βάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εμάς μας εννοούν».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ