Γεωργιάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν όριο – Θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα – BINTEO

Την πρόβλεψη ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα, έκανε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν έχουν κανένα όριο και κανένα φραγμό, τους έχω ζήσει στη Βουλή. Θα ψηφίσουν άρθρα και κόμματα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε ότι «έχουν πει τόσα πολλά παραμύθια, και είναι τόσο εμφανές ότι για την καρέκλα κάνουν τα πάντα δίνουν και την ψυχή τους», ενώ πρόσθεσε: «Είμαι δεμένος με τρεις ζώνες για να αντέξω την απογείωση (της οικονομίας)».

«Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά θα κλείσει με λάθος μείγμα, με πολλούς φόρους και λίγες μεταρρυθμίσεις, εμείς θέλαμε το αντίθετΟ. Πολλές μεταρρυθμίσεις και λίγους φόρους», και προειδοποίησε ότι «τα κυβερνητικά μέτρα θα φέρουν μεγάλη ύφεση».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στη Βενεζουέλα, και τα οικονομικά προβλήματα από τα οποία μαστίζεται, τόνισε «Την ξεχάσανε τώρα τη Βενεζουέλα, δεν κάνουν καμία δήλωση».  

«Λέγανε για τη θωρακισμένη ΒΜW του Βενιζέλου γιατί δεν τους πειράζει του Τσίπρα και του Καμμένου οι θωρακισμένες BMW; Είναι αριστερές και καλές;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας παράλληλα, λόγο για λαϊκισμό. 

Πηγή skai.gr

Διαβάστε επίσης:

Μητρόπουλος: Αν υπάρξει συμφωνία θα είναι πολύ κακή – ΒΙΝΤΕΟ

Αναμένοντας να μιλήσουν Σόιμπλε και Λαγκάρντ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ