Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Πιστεύω το έχει μετανιώσει, μια συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα

Στο θέμα του Πάνου Βλάχου για το τραγούδι και τον στίχο «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που προκάλεσε αντιδράσεις, επανήλθε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι «μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα».

Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη και αυτούς που θέλουν κακό μου

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι «εμείς οι πολιτικοί δεχόμαστε πιο σκληρή δημόσια κριτική από τους υπόλοιπους ανθρώπους, βεβαίως όσα είπε ο κ. Βλάχος ξεπερνούν τα εσκαμμένα και πιστεύω ότι πραγματικά το έχει μετανιώσει, δεν πιστεύω ότι είπε ότι θέλει να μας σκοτώσουν. Είναι νέος άνθρωπος και ταλαντούχος και δεν χρειάζεται τέτοια δημοσιότητα. Μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα».

Σε ερώτηση για το εάν πρόκειται για στοχοποίηση ο υπουργός Υγείας απάντησε: «Μιλάμε σοβαρά αν αυτό είναι στοχοποίηση; Αν σε ένα κοινό στην εποχή του διαδικτύου βγαίνει ένα πρότυπο της νεολαίας και λέει κάτι τέτοιο; Εμένα η σάτιρα μου αρέσει πολύ. Δεν έχω στραφεί εναντίον κάποιου. Εδώ είναι κάτι άλλο».

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πάνο Βλάχο: «Αφού είναι τόσο επαναστάτης, να μας πει τι εννοούσε» – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολούθως πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Ελλάδα στο 2015, αλλά ωστόσο υπάρχουν θύλακες που επιζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας όπως αυτό καταδεικνύουν οι συλλήψεις ατόμων με όπλα και εκρηκτικά που είχαν εμπλακεί με την τρομοκρατία, προφανώς οι θύλακες της άκρας Αριστεράς εξακολουθούν να υπάρχουν».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Αντώνης Κανάκης για Πάνο Βλάχο: «Έβαλε στον ίδιο σάκο Άδωνι και Πορτοσάλτε – Το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα»

Δεν θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Ο Υπουργός Υγείας, χθες σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη, σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος προανήγγειλε πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Πάνου Βλάχου.

«Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης κάνουν κάτι τόσο άσχημο. Όταν λες «να δω στο σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε», δηλαδή στο νεκρόσακο, είναι σαν να λες «θέλω να τους δω πεθαμένους, να τους σκοτώνουν». Αυτό όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ξεκαθάρισε ότι «δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη».

Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Βλάχος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους με ανάρτησή του social media. «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στο σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε σε story στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ