Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη και αυτούς που θέλουν κακό μου

«Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με αυτούς που θέλουν το κακό μου» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Πάνου Βλάχου, με αφορμή τους στίχους «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Αντώνης Κανάκης για Πάνο Βλάχο: «Έβαλε στον ίδιο σάκο Άδωνι και Πορτοσάλτε – Το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα»

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης 13/2 στην εκπομπή «Σήμερα», ο δημοσιογράφος και σχολιαστής του ΣΚΑΪ, επέμεινε ότι οι στίχοι αυτοί αποτελούν «παρότρυνση σε φόνο» και ότι η δικαιοσύνη είναι ο μόνος δρόμος, ώστε να βρει το δίκιο του.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε διατεθειμένος να συνομιλήσει με όλους όσοι επιθυμούν το «κακό» του, ακόμη και εκείνους που του εύχονται «καρκίνο» και να προσπαθήσει να καταλάβει αυτό που «κουβαλούν στο μυαλό τους».

Άρης Πορτοσάλτε: «Θα τα βρούμε στην Δικαιοσύνη» – Η απάντησή του για τον στίχο του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε αντιδράσεις

«Ότι ήταν να πω, το είπα χθες. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σήμερα είναι το εξής, μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που ψωνίζουν από το λούμπεν… Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο, η παρότρυνση στο φόνο. Δηλαδή, πάρε το πιστόλι, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στο σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν μερικά μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου, θέλουν τους καρκίνους, θέλουν το “ψόφα”, τα γκαζάκια, τις επιθέσεις, την οικογένειά μου και να μιλήσω μαζί τους. Εγώ είμαι διατεθειμένος. Μπορώ να αντιμετωπίσω ό,τι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ