Συγκλονιστικό βίντεο: Περαστικός έσωσε μωρό που περπατούσε στην άκρη ενός μπαλκονιού 

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που δείχνει έναν περαστικό να σκαρφαλώνει σε ένα σπίτι για να σώσει ένα μωρό, το οποίο περπατούσε στην άκρη ενός μπαλκονιού. Το περιστατικό έγινε στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ.

Το μωρό φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι από ένα ανοιχτό παράθυρο και άρχισε να περπατάει κοντά στην άκρη του, με κίνδυνο να πέσει στον δρόμο. Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να εντοπίζει το μωρό και χωρίς δεύτερη σκέψη να σκαρφαλώνει για να φτάσει στο μπαλκόνι.

Όταν τα κατάφερε πήρε το μωρό στην αγκαλιά του, απομακρύνοντάς το από την άκρη του μπαλκονιού. Το βίντεο της διάσωσης, η οποία καταγράφηκε από ένα κοντινό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα του παιδιού άφησε ανοιχτό το παράθυρο που βρίσκεται κοντά στο κρεβάτι του παιδιού για να δροσίσει το δωμάτιο. Το παιδί διασώθηκε με επιτυχία και δεν υπέστη κανένα τραυματισμό.

«Τι θα γινόταν αν δεν ήταν εκεί αυτός ο άνδρας; Δεν σκεφτόμαστε ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αλλά συμβαίνουν συνέχεια» δήλωσε η Michaela Carter, που ζει σε διπλανό διαμέρισμα.

«Σκεφτόμουν συνέχεια: Ω, Θεέ μου. Ω, Θεέ μου. Ω, Θεέ μου. Το μωρό θα πέσει» ανέφερε η Michelle Higgins, που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Η ίδια ανέφερε ότι ο άνδρας προσπαθούσε συνεχώς να πει στο μωρό να απομακρυνθεί από την άκρη του μπαλκονιού.

«Δεν ξέρω πώς ανέβηκε στο κτίριο. Ο γιος μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να είναι ο Σπάιντερμαν», πρόσθεσε η Higgins. «Νομίζω ότι είναι ήρωας. Ήθελα να βγω έξω και να τον αγκαλιάσω».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ