Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Υπό κανονικές συνθήκες θα έλεγε κανείς ότι είναι μεγάλο ψώνιο

Στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στο MEGA, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση Κασσελάκη ότι αν εκλεγεί εκείνος στην ηγεσία του κόμματος «τελειώνει το 41% του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε καταρχάς ότι είναι «αλαζονικό».

«Υπό κανονικές συνθήκες κάποιος θα έλεγε για κάποιον άνθρωπο που κάνει τέτοια βαρύγδουπη δήλωση, ότι είναι μεγάλο ψώνιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθεί στο να κερδίσει το πρώτο του αιρετό αξίωμα και μετά να προβεί σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Προς το παρόν δεν ξέρουμε εάν έχει εκλεγεί πρόεδρος του 5μελούς».

Ο υπουργός Εργασίας υποστήριξε ότι «έπειτα από 16 χρόνια βουλευτής έχω μάθει ένα πράγμα, ότι η πολιτική δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος. Το να εμφανιστεί κάποιος και να κάνει εντύπωση είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι τόσο σπάνιο ούτε τόσο δύσκολο. Το εάν έχει διάρκεια στην πολιτική και να κερδίζει διαδοχικές μάχες αποτελεί πολιτική καταξίωση».

«Μου αρέσει πολύ το στυλ του (σ.σ: του Στέφανου Κασσελάκη). Είναι καλοντυμένος, με γραβάτα, ακριβά ρούχα. Είναι ό, τι πιο αντίθετο θα περίμενε κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά με το «γκελ» που έχει το «φαινόμενο Κασσελάκης», ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «στον χώρο της Κεντροαριστεράς υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο έλλειμμα και της Αριστεράς εν γένει. Άρα είναι λογικό και έξυπνο εκ μέρους του, αντί να προσπαθήσει να κάνει την πολιτική του σταδιοδρομία στην πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, όπου το στυλ του ταιριάζει περισσότερο αλλά εκεί θα είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, επέλεξε να πάει στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που υπάρχει κενό».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ