Γεωργιάδης: Δεν θέλω να κάνω συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Με εμένα αρχηγό στη ΝΔ δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ σε οποιοδήποτε σχήμα» σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη του στο Αγρίνιο. Πρόσθεσε ότι «εγώ θέλω να είμαι καθαρός με τους πολίτες. Δεν θέλω να κάνω συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζω ότι ο κ. Μεϊμαράκης ήταν υπέρ της συγκυβερνήσεως και προεκλογικά».

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σημείωσε ότι η προεκλογική περίοδος για την εκλογή προέδρου στην ΝΔ γίνεται σε μία χρονική συγκυρία που η χώρα βιώνει πολύ μεγάλη κρίση.

Σχετικά με τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης, ο κ.  Γεωργιάδης σημείωσε ότι «η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει μπροστά της ένα βουνό και γι’ αυτό υπάρχουν τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης». 

Σχετικά με το κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, ωστόσο πάντα ήταν στα όρια της ευπρέπειας.»

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα έχει πολύ σκληρά δεξιά χαρακτηριστικά

ΝΔ: Στην τελευταία στροφή 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ