Γεννηματά: Το καλύτερο για τη χώρα είναι να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας – ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμησή της ότι το καλύτερο για τη χώρα είναι μετά τις εκλογές να προκύψει μια κυβέρνηση συνεργασίας, εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά.

“Εγώ προτιμώ το καλύτερο για τη χώρα μου και το καλύτερο για τη χώρα μου είναι να είναι και οι δυο στην επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει επιτελους να σταματήσει ο δεύτερος να βρίσκεται απέναντι, να πυροβολεί, να δημαγωγεί, να λαϊκίζει. Ο κ. Μεϊμαράκης είναι όψιμος οπαδός των συνεργασιών. Τον καλωσορίζω στη λογική. Από την άλλη πλευρά στον κ. Τσίπρα τι να πώ; Στις εκλογές όλοι λένε κάτι παραπάνω. Ο ίδιος το έχει κάνει πολλές φορές. Ελπίζω να αλλάξει ρότα” ανέφερε μιλώντας στο Star η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

“Έχει υπογράψει το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο. Με ποια λογική θα αρνηθεί να βοηθήσει στην υπολοποίσή του;” σημείωσε για τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Φώφη Γεννηματά περιέγραψε την καθημερινότητά της και πόσο δύσκολο είναι για μια εργαζόμενη μητέρα να κλείνει την πόρτα του σπιτιού της και να έχει το μυαλό της στα παιδιά της που αφήνει πίσω. Ωστόσο όπως είπε η ίδια κατάφερε να βρει τις ισορροπίες. 

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι νιώθει πίκρα όταν της λένε ότι είναι αποτέλεσμα της οικογενειοκρατίας καθώς και ότι βίωσε ρατσισμό στην πολιτική επειδή είναι γυναίκα, από άντρες συναδέλφους της. Ωστόσο θεωρεί πως επειδή είναι γυναίκα αντιλαμβάνεται καλύτερα τα προβλήματα των πολιτών.

Δείτε το βίντεο του Star

 

Διαβάστε επίσης

Γεννηματά: Πολιτισμένος αλλά όχι ουσιαστικός διάλογος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ