Γεννηματά: Αυτή η διάταξη κολάζει και παπά – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της ομιλίας της για το νομοσχέδιο των τηλεοπτικών αδειών.

«Εσείς από ότι φαίνεται δεν θέλετε τη διαφάνεια. Θέλετε τον απόλυτο έλεγχο. Με λίγα λόγια άλλαξε ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς», τόνισε η κ. Γεννηματά, αναφερόμενη στο νομοσχέδιο.

«Θέλω να απευθυνθώ και προσωπικά στον Πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα για να φύγει κάθε σκιά ή ισχυρισμός για υποστήριξη συμφερόντων και για την μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παρέμβασης τους στο οικονομικό και πολιτικό πεδίο θα πρέπει έστω και τώρα να δεχτείτε τις προτάσεις μας. Γιατί αν θέλετε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα τότε δεν μπορείτε να εξουσιοδοτείτε εν λευκώ τον υπουργό και στενό σας συνεργάτη, να καθορίζει αυθαίρετα τον αριθμό των αδειών. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτή η διάταξη δημιουργεί μία θερμοκοιτίδα διαπλοκής την οποία εσείς δηλώνετε ότι θέλετε να πολεμήσετε», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε χαμογελώντας: «Κύριε Πρωθυπουργέ η διάταξη αυτή κολάζει και παπά».

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωράκης: Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν – ΒΙΝΤΕΟ

Λεβέντης: Και επί του τέλους και επί της αρχής εμείς λέμε “όχι” – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ