Φώφη Γεννηματά: Μαύρη κορδέλα στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας, βυθίζοντας στη θλίψη τους συντρόφους της. Στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ έφθασε βαριά η είδηση του χαμού της.

Στην πρόσοψη του κτιρίου κρέμασαν μαύρη κορδέλα ως ένδειξη πένθους, ενώ η σημαία κυματίζει μεσίστια. Η πρόεδρος του Κινήματος έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια, χτυπημένη από τον καρκίνο.

κτίριο ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά είχε αποφασίσει να είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, με τις εκλογές να διεξάγονται στις 5 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, πριν από δύο εβδομάδες και μετά την εισαγωγή της στον “Ευαγγελισμό” αποφάσισε να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.

κτίριο ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Σε ανάρτησή της στο facebook είχε ανακοινώσει πως  δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ: “Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

κτίριο ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης”.

κτίριο ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Δύο εβδομάδες μετά η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη. Έφυγε από τη ζωή στις 12.04 στις 25 Οκτωβρίου.

Φώφη Γεννηματά ΚΙΝΑΛ γραφεία

Οι φωτό από το INTIME

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ