Φαήλος: Τα περισσότερα παιδιά πνίγηκαν με την πολιτική της Τασίας Χριστοδουλοπούλου

Αιχμές κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου άφησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφερόμενος στο προσφυγικό. “Τα περισσότερα παιδιά πνίγηκαν με την πολιτική της Τασίας και δεν θα έπρεπε να κοιμάται τα βράδια” είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA.

Το στέλεχος της ΝΔ είπε ότι πρέπει να χτυπηθούν από την Ευρώπη αυτοί που δημιουργούν πρόσφυγες και όλο τον κόσμο και να λυθεί μέσα στην Τουρκία το πρόβλημα

Αν κάποιος έπρεπε να υψώσει το δάχτυλο είμαστε εμείς και εμείς καθόμαστε και κάνουμε την πάπια, τόνισε αναφερόμενος στην Τουρκία. 

Ο κ. Κρανιδιώτης μίλησε και για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη γειτονική χώρα. Θα καταθέσει και στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ. Το να καταθέσεις στεφάνι στο δάσκαλο του Χίτλερ είναι λάθος; Έπρεπε να πάει τώρα όταν έχουν προηγηθεί τόσα; Τι θα κάνει ; Θα παρακαλέσει το μεγαλύτερο δουλέμπορο να μειώσει τις ροές; ανέφερε, προτείνοντας να φτιαχτεί μια μαύρη βίβλος για όλα όσα έχει κάνει η Τουρκία. 

Επίσης ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ λέγοντας για τον Άδωνι Γεωργιάδη: “Ο Γεωργιάδης είναι θετική παρουσία στα κοινά όσο κι αν ενοχλεί μερικά. Συνήθως του την πέφτουν κάτι τεμπέληδες”.

Tέλος σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση, είπε μεταξύ άλλων: Ο Πανούσης θέλει να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο και ξέρει ότι εκεί τον περιμένει η καφρίλα και αισθάνεται κίνδυνο.

 Διαβάστε επίσης

Άδωνις: “Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη” έλεγαν κάποτε οι Συριζαίοι…

Ο Ζαγοράκης στηρίζει τον Τζιτζικώστα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ