Εύα Καϊλή: «Εσφαλμένη παραδοχή» ότι έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα, δηλώνει ο Δημητρακόπουλος

Εσφαλμένη παραδοχή χαρακτηρίζει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ότι η Εύα Καϊλή έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα που υπήρχαν μέσα σε βαλίτσα, στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Financial Times: Στα «άδυτα» του Qatar Gate – Άνθρωπος του Παντσέρι η Εύα Καϊλή που ζούσε σαν σταρ του σινεμά

Σε δήλωσή του, με αφορμή και τις αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα ανέφερε το ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή, ο συνήγορος της Ελληνίδας ευρωβουλευτού σημειώνει ότι «αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήσαν ένα τοξικό τέρας» και «παρακάλεσε τον πατέρα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος».

Η δήλωση Δημητρακόπουλου για την Καϊλή

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισημαίνει τα εξής:

Εύα Καϊλή: Τι ανέφερε το ένταλμα σύλληψής της – Το μυστήριο με την «Ολλανδέζα»

«Η κυρία Καΐλη έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία στις 10/12/22, απολογία στον ανακριτή στις 11/12/22, νέα κατάθεση στην αστυνομία στις 19/12/22, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει ότι έδωσε την βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ των καταθέσεων -απολογίας, στις 9/12/22, δεν υπάρχει συνεπώς αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η κυρία Καϊλή έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα. Η κυρία Καϊλή, μόλις διαπίστωσε την ύπαρξη των χρημάτων αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήσαν ένα τοξικό τέρας, που έπρεπε άμεσα να απομακρύνει από το κοινό με τον σύντροφο της διαμέρισμα, παρακάλεσε τον πατέρα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτών, τον οποίον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir. Η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας ρητά απαγορεύεται στο Βέλγιο, γιατί προκαλεί δυσχέρεια στην έρευνα αλλά και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ