Εύα Καϊλή: «Δεν υπάρχει απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο για τον πατέρα της» λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου διαφθοράς που κλονίζει το Ευρωκοινοβούλιο και στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καϊλή. Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής κρατείται από τις βελγικές Αρχές ως εμπλεκόμενη στο Qatar Gate.

Εύα Καϊλή: Κύπριος ευρωβουλευτής καταγγέλλει ότι τον προσέγγισε για τροπολογίες υπέρ του Κατάρ

Στη δίνη του σκανδάλου βρίσκονται και συγγενικά πρόσωπα της κ. Καϊλή, με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα και της αδελφής της να έχουν δεσμευτεί.

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας Καϊλή, μιλώντας στο Live News υποστήριξε ότι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου θα γίνει αίτημα «ξεπαγώματος» των λογαριασμών τους, καθώς δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με αυτούς.

Εύα Καϊλή: Οι Σοσιαλιστές αποφάσισαν τη διαγραφή της από την Ευρωομάδα

«Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα με τους λογαριασμούς και τα οικονομικά δεδομένα ούτε του πατέρα, ούτε της αδελφής. Σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι μόνοι λογαριασμοί που υπάρχουν είναι ένας που μπαίνει ο μισθός 1.200 ευρώ τον μήνα της αδελφής και ένας λογαριασμός του πατέρα που είναι δημόσιος υπάλληλος. Θα κάνουμε αίτηση αύριο το πρωί να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί που μπαίνουν οι μισθοί».

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, «δεν ισχύει ότι υπάρχει απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο του πατέρα της Εύας Καϊλή. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Κάθεται εκουσίως όπως θα έκανε ο κάθε πατέρας όταν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα το παιδί του».

Θρίλερ με την Εύα Καϊλή: Μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή – Πληροφορίες ότι αρνήθηκε να παραιτηθεί

Σχετικά με τα λεφτά που σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος σημείωσε πως δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει: «Η προδικασία είναι απόρρητη και δεν διαρρέει τίποτα. Τηρείται το απόρρητο. Δεν το γνωρίζω αν βρέθηκαν ή όχι».

«Δεν υπάρχει κούνια»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε επίσης ότι «δεν υπάρχει κούνια, είναι μια κατασκευή επιδαπέδια. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν χρήματα που κατασχέθηκαν μέσα στην κατοικία. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα επικοινωνίας με τους γονείς της», είπε επίσης ο δικηγόρος, σημειώνοντας ότι η ευρωβουλευτής επικοινωνεί μόνο με τους δικηγόρους της. Τέλος εξέφρασε την άποψη ότι η Εύα Καϊλή είναι μια «ιδεολόγος πολιτικός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ