Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ για τα σποτάκια

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ για τα σποτάκια

 

Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο Δημήτρης Καρύδης, γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ. Αφορμή τα “γαλάζια” προεκλογικά σποτ , τα οποία σχολίαζει ο κ. Καρύδης με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, κάνοντας λόγο για υποκρισία, παραπλάνηση και κοροϊδία.

 

Ακολουθεί η πλήρης δήλωσή του:

 

“Βλέπουμε τα σποτάκια της Ν.Δ. και μένουμε άναυδοι με την υποκρισία, την παραπλάνηση και την κοροϊδία. Προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όλα τελικά έγιναν από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς. Προφανώς, είναι ένα μεγάλο ψέμα. Το ότι έχουμε σήμερα πρωτογενές πλεόνασμα οφείλεται κατά 80% στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι το 2012. Τότε η Ν.Δ. μιλούσε για «πολιτική εξαπάτηση», «ολέθριο σφάλμα», παρουσίαζε «Ζάππεια», τροφοδοτούσε την ακραία πόλωση και οργάνωνε τους <αγανακτισμένους >.

Το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια συνεπή και σταθερή πορεία για τη σωτηρία της χώρας .Παρότι «ματώσαμε» ως παράταξη, θέλαμε και θέλουμε τη συνεργασία και την ενότητα των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων.

Από εδώ και πέρα, το κύριο μέλημά μας είναι να αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και την κρίση. Να έρθει γρήγορα η ανάπτυξη, να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή.

Για να γίνουν αυτά πράξη πρέπει να διαφυλαχθεί η σταθερότητα της χώρας, να ενισχυθεί η Κεντροαριστερά της ευθύνης και η συναίνεση.

Λέμε ένα μεγάλο όχι στο διχασμό, στον < δεξιό> και <αριστερό> λαϊκισμό, στην οπισθοδρόμηση”.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.