Επίθεση του Κουμουτσάκου στην κυβέρνηση για την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στη σημερινή υπογραφή, από την Κυβέρνηση, της συμφωνίας με την Cosco.

 “Σήμερα, ο κύριος Τσίπρας βάζει – φαρδιά πλατιά – την υπογραφή του σε πολιτικές που ο ίδιος μετά βδελυγμίας χαρακτήριζε “νεοφιλελεύθερες”. 

Ο “νεοφιλελεύθερος” λοιπόν, πρωθυπουργός της χώρας επισφραγίζει τη συμφωνία πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ στην εταιρεία COSCO. 

Έχει προηγηθεί η υπογραφή παραχώρησης – από την Κυβέρνησή του – 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική εταιρεία Fraport” τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.

“Καλωσορίζουμε την καθυστερημένη προσχώρηση του στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που η κυβέρνησή του αρνείτο ακόμα και πριν από ένα μήνα (1.2.2016), όταν ο αρμόδιος Υπουργός κ. Δρίτσας δήλωνε: “Ένα είναι βέβαιο. Παρά τους ισχυρισμούς δεύτερης διαλογής, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να ξεπουλήσει το λιμάνι”. 

Τώρα, η Κυβέρνηση οφείλει να επιλύσει το προφανές πρόβλημα αναντιστοιχίας των θέσεων  του αρμόδιου Υπουργού με την πολιτική που, τελικά, υιοθετήθηκε” προσθέτει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

 Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ από την ένταση μεταξύ λιμενεργατών και ΜΑΤ

Ένταση και χημικά στην πορεία των λιμενεργατών στην Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ