Επίθεση Πολάκη σε Γεωργιάδη για τον Αποστολάκη: “…που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου τον Ναύαρχο”

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε “πυρά” κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τα όσα δήλωσε το πρωί της Τετάρτης για τον Ευάγγελο Αποστολάκη και την εμπλοκή που υπήρξε με την υπουργοποίησή του.

“Άκου τηλεβιβλιοπώλη πωλητή νανογιλέκων και αποτυχημένε μπουλντοζιέρη!  Είσαι ένα ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας αυτού του τόπου!

Επί Αποστολάκη το Ορούτς Ρέις δεν έκοβε βόλτες στο Αιγαίο. Επί ημερών σας σουλατσάριζε!

Σε ποια τρύπα ήσουν χωμένος τότε θαρραλέε πολεμιστή, που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου τον Ναύαρχο που δεν σας βάστηξε φανάρι να ξεπλυθείτε από τον όλεθρο στην Εύβοια ,στην Αττική και στην Ηλεία;” έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πολάκης

Γιατί ο Πολάκης έγινε έξαλλος

“Ένας άνθρωπος που έφτασε να μπει στο ναυτικό, να εξαντλήσει όλη την ιεραρχία, να τελειώσει όλες τις σχολές πολέμου, να γίνει αρχηγός ΓΕΕΘΑ και στη συνέχεια υπουργός Εθνικής Άμυνας, αν κάτι έχει μάθει στη ζωή του είναι να αντέχει στην πίεση γιατί αυτή είναι η δουλειά του αξιωματικού. Ο αξιωματικός την ώρα του πολέμου που πέφτουν οι οβίδες πρέπει να αντέχει την πίεση” τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

“Μετά τις χθεσινές εξελίξεις ευτυχώς που δεν ζήσαμε πόλεμο με Αποστολάκη υπουργό Άμυνας,  γιατί δεν μας έβλεπα καλά. Το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα. Για τα κλάματα ο ναύαρχος, ας ξαναγίνει πλωτάρχης. Ευτυχώς που το έδειξε στην αφετηρία και το έβαλε στα πόδια και όχι στην πρώτη πυρκαγιά γιατί τότε θα θρηνούσαμε και θύματα. Είναι ικανός να έβαζε  τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγιά, σοβαρά μιλάμε;” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Πολάκης Γεωργιάδης

Γεωργιάδης κατά Αποστολάκη

“Ο κ. Αποστολάκης έχει κριθεί ως ικανός να διαχειρίζεται κρίσεις επί 40 χρόνια από όλους τους θεσμούς του Πολεμικού Ναυτικού και των Ενόπλων Δυνάμεων. Από χθες με απασχολεί πολύ αν αυτοί οι θεσμοί λειτουργούν σωστά… Γιατί προφανώς αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να γίνει ούτε πλωτάρχης.

Γιατί το κυριότερο χαρακτηριστικό ενός αξιωματικού είναι να αντέχεις την πίεση. Αν δεν έχεις μάθει να αντέχεις στην πίεση, πρέπει να είσαι καφετζής στο επιτελείο, όχι αρχηγός. Του είπε ο Πολάκης ότι είναι δωσίλογος και έβαλε τα κλάματα και δεν ντρέπεται και φοράει και στολή.  Ένας άνθρωπος που έβαλε τα κλάματα στην πρώτη στρακαστρούκα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά”, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ