Επίθεση Πολάκη σε Μπακογιάννη

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με αναρτήσεις του στο facebook. Στην πρώτη ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης σημείωσε πως ο δήμαρχος Αθηναίων προμηθεύτηκε μόλις σήμερα αλάτι για τους δρόμους, προχωρώντας στην απαξιωτική λέξη “ξεφτίλα”.

Αναλυτικά η πρώτη ανάρτηση Πολάκη:

“Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!

Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται ΣΗΜΕΡΑ ,αλάτι για τους δρόμους !!!!!Σημερα ρε ,Σήμερα!!!!!(φωτο2-3)

Επιτελικό κράτος στα καλύτερα του !!

ΥΓ μάλλον για το αντικρυστο (η Ανωγειανο οφτό κατά Βασίλη Σμπωκο) θα το θέλει το αλατσι,για να γλεντήσει τον καθαρισμό που έκανε χθες στο Κολωνάκι ….μόνο…”

Λίγο αργότερα ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση του και επιτέθηκε ξανά εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη, κοινοποιώντας μια φωτογραφία ανάρτησης του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη στην οποία αναφέρεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων με υπερηφάνεια ευχαρίστησε δημόσια την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση εκχιονιστικών. Στην ανάρτηση Καρχιμάκη αναφέρεται: “Προφανώς όμως για τον κύριο Μπακογιάννη και τον Περιφερειάρχη Στερεάς, οι νεκροί της Εύβοια, έχουν λιγότερη σημασία από τον αποχιονισμό της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι”.

Αναλυτικά η δεύτερη ανάρτηση Πολάκη:

“Για Μπακογιάννη…συνέχεια…

Πρώτη φορά κοινοποιώ φωτογραφία ανάρτησης από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ…αλλά μου άρεσε και αξίζει!”

Δείτε τις δύο αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ