Επιμένει ο Θάνος Τζήμερος παρά τον σάλο: «Θα βάζατε έναν παραδοσιακό άντρα – αφέντη Γενικό Γραμματέα Ισότητας;»

Παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε για την Σοφία Ζαχαράκη, ο Θάνος Τζήμερος συνεχίζει τη… δραστηριότητα του στο Twitter και επιμένει: «Άγαμος και άτεκνος υπουργός Οικογένειας είναι λάθος».

«Πάμε ξανά γαλαζαίοι: ένας που ζυγίζει 150 κιλά μπορεί να είναι καλός μάνατζερ. Δεν τον βάζεις όμως πρόεδρο οργανισμού κατά της παχυσαρκίας. Ούτε έναν θεριακλή, κατά του καπνίσματος. Άγαμος και άτεκνος (και άνδρας να ήταν) Υπουργός Οικογένειας είναι λάθος: σημειολογικό και ουσίας», έγραψε αρχικά σήμερα ο Θάνος Τζήμερος, και συνέχισε:

«Έχετε καταλάβει, πιστεύω, τι σημαίνει “φασισμός της πολιτικής ορθότητας”: όταν η γνώμη ενός πολίτη που έγραψε στο ξώφαλτσο στο FB, γίνεται πρώτο θέμα στα ΜΜΕ με καταιγιστικές επιθέσεις λάσπης. Είναι έγκλημα καθοσιώσεως να έχεις άποψη διαφορετική από την κορεκτίλα».

«Θα βάζατε έναν παραδοσιακό άντρα – αφέντη Γενικό Γραμματέα Ισότητας; Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει στην προσωπική του ζωή, έτσι δεν είναι; Μπορεί να είναι καλός μάνατζερ», ανέφερε σε άλλη ανάρτηση.

«Ρε φίλε, αυτή είναι η άποψή μου και τη στηρίζω με ένα σωρό επιχειρήματα. Δεν σε πείθουν; ΟΚ. Πας παρακάτω. Έχεις άλλη άποψη; ΟΚ. Προς τι αυτός ο καταιγισμός επιθέσεων & ύβρεων; Το έχεις ανάγκη; Σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερος; Αυτό είναι το μείζον θέμα στην πολιτική ατζέντα;» έγραψε στην τελευταία – για… σήμερα το πρωί – ανάρτηση ο Θάνος Τζήμερος.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ