Πρωινό μας: Ένταση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Άρχισε το γλείψιμο, φοβάται μάλλον»

Σε υψηλούς τόνους έγινε η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο “Πρωινό μας”, με τον παίκτη να είναι εμφανώς εκνευρισμένος με τον συνεργάτη της εκπομπής Νίκο Παρτσώλη. Από την στιγμή που ξεκίνησε η συνέντευξη, φάνηκε πως δεν θα εξελισσόταν ήρεμα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Παρτσώλης, ξεκίνησαν δυναμικά και αποκάλυψαν πως προηγουμένως τσακώθηκαν στο μακιγιάζ:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Άρχισε το γλείψιμο του Παρτσώλη από τώρα, φοβάται μάλλον.

Νίκος Παρτσώλης: Δεν έχει δει κανένα επεισόδιο. Ό,τι του έχει πει η παρέα του. Δεν έχεις δει.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχω δει πάρα πολλά. Πάμε στο προκείμενο, μην τσακωθούμε. Τσακωθήκαμε στο μακιγιάζ. Έλενα σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, ήσουν πολύ αντικειμενική. Εγώ δεν έχω ανάγκη να με στηρίξει κάποιος, με ενδιαφέρει να λέγονται τα πράγματα έτσι όπως γίνονται και όχι να παραφράζονται. Νίκο!

Νίκος Παρτσώλης: Ο Κωνσταντίνος το πρόβλημά του, είναι ότι θεωρεί πως εγώ τον πέταξα από το παιχνίδι από το παραθυράκι αυτό που βγαίνω 5 λεπτά. Αυτό μου έλεγες πριν.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Βγήκε μια εικόνα διαφορετική από αυτή που θα έπρεπε να είναι. Δεν με κατέστρεψες, έβαλες και εσύ το χεράκι σου όμως.

Νίκος Παρτσώλης: Αν καταφέρνω λοιπόν, όπως μου έλεγες, από αυτό το παραθυράκι να σε βγάλω εκτός οχτάδας, να με πάρεις να σου κάνω το σωστό influencing στο Instagram. Δεν έχω τέτοια επίδραση.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αν κατάφερα και εγώ να χειραγωγήσω 38 παίκτες οι μισοί, να μην με ψηφίζουν και οι άλλοι μισοί να ψηφίζουν αυτό που θέλω, θα ήμουν πολύ μεγάλος μάγκας. Έπρεπε να έχω βγει νικητής!

Ενώ λίγο αργότερα με αφορμή τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει κοντά με την Σταυρούλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Ήταν πολύ ωραίο και κομψό που φωτογράφισε εμένα ότι έχω συνευρεθεί ερωτικά με την Σταυρούλα και δεν είχα και συναίσθημα. Αυτό το πράγμα ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει. Ποιοι είναι οι παίκτες που είπαν ότι έγινε κάτι ερωτικό με μένα και την Σταυρούλα; Έχω την Μαριαλένα, έχω την Σταυρούλα, έχω τώρα την ρεπόρτερ την Αντωνία, Νίκο μου που έβγαλες χθες ένα πολύ ωραίο ρεπορτάζ, σε ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά! Ακούστηκε ότι έχω πάει με μια γυναίκα και δεν είχα και συναίσθημα. Αυτό προσβάλλει και μένα και τη γυναίκα που φωτογραφίζετε. Βγαίνω εκτός εαυτού!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ