Θοδωρής Μαραντίνης: Ήταν απαραίτητο να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γιώργο Λιάγκα, πριν από λίγο καιρό, μίλησε για εκείνη του την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, καθώς και την δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε συνέντευξη του στο στο “Κοσμοράδιο 95.1” και τον Τάσο Ριζόπουλο, ανέφερε πως: «Στην πράξη όλο αυτό κάπως άρχισε να ξεφεύγει, δηλαδή άρχισε να υπάρχει μία μεγάλη παραφιλολογία, τυχαία; Δεν ξέρω. Γενικά προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το θέμα και αν πρέπει να αναφερθώ, να αναφέρομαι στα θετικά και τα όμορφα, γιατί σε μία σχέση υπάρχουν και τα δύο και εγώ προσπαθούσα να υπερθεματίζω πάντα τα όμορφα που έχει αυτή η σχέση. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι άρχισε να με καταβάλλει και να αρχίζει να επισκιάζει άλλα πράγματα ή να λειτουργεί σ’ ένα άλλο επίπεδο».

Προσθέτοντας ότι: «Επειδή θεώρησα ότι αυτό αρχίζει να προσβάλλει και εμένα προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά και ενδεχομένως να φτάνει σ’ ένα σημείο να επηρεάζει και τα παιδιά, θεώρησα ότι πρέπει να βγω επιτέλους για μία φορά να πω κάποια πράγματα και σε μία στιγμή που ακούστηκαν διάφορα. Ήταν λογικό να δημιουργήσει διάφορες αντιδράσεις, αλλά έκρινα και δεν το έχω μετανιώσει ότι ήταν απαραίτητο να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους».

«Καταλαβαίνεις ότι για να φτάσει σ’ ένα σημείο κάποιος άνθρωπος να πάει τον άλλο στο δικαστήριο και μετά να πρέπει κιόλας να τοποθετηθεί δημόσια, σημαίνει ότι το προσπαθήσαμε, αλλά δεν πέτυχε. Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια. Ίσως κάποια στιγμή αργότερα, αλλά η στιγμή αυτή δεν είναι καλή. Ήταν δύσκολο που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο» είπε στην συνέχεια.

Αφού προβλήθηκε το απόσπασμα στην εκπομπή “Happy Day” η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας: «Όταν η μία πλευρά, εν προκειμένω η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ευκολότερη πρόσβαση στα μέσα, γιατί έχει φίλους δημοσιογράφους, γιατί έχει μια δική της εκπομπή και ο άλλος θέλει να ακουστεί η δική του πλευρά. Απλά η αντίδραση όλων μας και της ίδιας της Σίσσυς και η δική μας που το σχολιάσαμε σαν “τηλεθεατές” αυτής της ιστορίας είναι ότι δεν πρέπει τα παιδιά και η ουσιαστική σχέση με τα παιδιά να μπαίνει στο προσκήνιο. Αν η μία πλευρά εκθέτει τα επιχειρήματά της, να τα εκθέσεις και εσύ. Αλλά τα παιδιά που μπαίνουν στο ίντερνετ, στο Youtube, στο TikTok…».

«Επειδή δύο μικρά παιδιά έχουν να διαχειριστούν τη στεναχώρια για τον χωρισμό των γονιών τους, το να μπαίνουν και στη διαδικασία να ενημερώνονται και για το τι συμβαίνει εντός και εκτός δικαστηρίων… Για αυτό και επικροτώ την επιλογή του Θοδωρή έστω και τώρα να πει: “Ας μη ξαναμπούμε σε για τα παιδιά”. Αυτό που ήθελε και η Σίσσυ» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ