Επεισόδιο Κεγκέρογλου- Παναγιώταρου στη βουλή

Επεισόδιο Κεγκέρογλου- Παναγιώταρου στη βουλή

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν πριν λίγη ώρα στην βουλή ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Ηλίας Παναγιώταρος. Στην αίθουσα όπου συνεδρίαζαν οι επιτροπές ευρωπαϊκών υποθέσεων και κοινωνικών υποθέσεων της βουλής ο υφυπουργός Εργασίας αντάλλαξε βαριές κατηγορίες με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με αφορμή τα όσα είπε ο τελευταίος για τον παρευρισκόμενο γενικό διευθυντή της διεθνούς οργάνωσης εργασίας, Γκι Ράιντερ. Ο κ. Παναγιώταρος υποστήριξε πως ο κ. Ράιντερ διασχίζει την Αθήνα με λιμουζίνες σε κλειστούς δρόμους και πως αν θέλει να δει πώς κατάντησαν την χώρα, θα πρέπει να περπατήσει στους δρόμους με τα κλειστά μαγαζιά και να δει πως ακόμα και το κοινωνικό μέρισμα το παίρνουν κάποιοι μετανάστες και λίγες μόνο ομάδες Ελλήνων πολιτών.

«Με ένα Polo δεκαετίας γυρνάει μαζί μου, παρότι υψηλός προσκεκλημένος, ο κ.Ράιντερ. Και είναι ψέματα όσα λέτε περί κοινωνικού μερίσματος σε μετανάστες»,  απάντησε ο κ. Κεγκέρογλου κατηγορώντας τον κ. Παναγιώταρο ότι εμφανίζεται κατά των μεταναστών την ώρα που πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα μεταναστών.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε κάνοντας λόγο για νόμιμη δραστηριότητα της επιχείρησης του και πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας,

«Σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ  που ψάχνουν να βρουν πού πήγαν 60 εκατομμύρια ευρώ σε μπακαλόχαρτα. Θέλουμε και εξηγήσεις για ένα ξενοδοχείο συγγενικού σας προσώπου στο Ηράκλειο, αν είναι νόμιμο και για ένα παράνομο νταμάρι στην περιοχή. Σας ενοχλούν οι νόμιμες επιχειρήσεις. Να μας πείτε για τον κ.Μιχελάκη που τα έπαιρνε και για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας. Πηγαίνετε συνέχεια στο ΣΔΟΕ και λέτε να του βρείτε κάτι. Δεν θα βρείτε τίποτα».

 

Πηγή: parapolitika.gr

 

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύδωρας: Είμαστε ανοιχτοί στην αριστερά

Στη Βουλή το νέο Μεσοπρόθεσμο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ