Ένταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την επίθεση του “πράσινου” στελέχους σε Πολάκη και Φίλη

Συζητήσεις, αντιδράσεις και πόλεμο ανακοινώσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Παύλου Αθανασόπουλου ο οποίος, με αφορμή τη φράση του Νίκου Φίλη και του Παύλου Πολάκη περί «δολοφονίας προσωπικότητας στελεχών της κυβέρνησης», εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Παιδείας και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ο κ. Αθανασόπουλος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Με τόσα που μας έχετε κάνει όχι δολοφονία προσωπικότητας, αλλά γ@@@@ι και πρόστιμο θέλετε βοθροσυριζέοι».

“Άθλιες” χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του τις δηλώσεις του κ. Αθανασόπουλου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να τις αποδοκιμάσει.

«Εξευτελίζοντας κάθε έννοια πολιτικού διαλόγου, ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της Α΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Αθανασόπουλος, επέλεξε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ με απίστευτες ύβρεις και χαρακτηρισμούς, που ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας» επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.

Και προσθέτει: «Δεν είμαστε σε θέση να προδικάσουμε αν ο Π. Αθανασόπουλος θα κερδίσει τον τομεάρχη Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, Θ. Χειμωνά, στο διαγωνισμό για το ποιος θα εκστομίσει τη μεγαλύτερη χυδαιότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητάμε από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις αυτές που διασύρουν το ίδιο το κόμμα της».

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ στο σχόλιο του Ποταμιού για τον Θεοχαρόπουλο

Παπαθεοδώρου: Η κοινωνία του Ωραιοκάστρου πρέπει να ζητήσει την παραίτηση του δημάρχου

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ