Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη η προσέλευση στις κάλπες

Μεγάλη είναι η προσέλευση των μελών του ΚΙΝΑΛ στις κάλπες προκειμένου να ψηφίσουν για τους εκπροσώπους των νομαρχιακών αλλά και για το όνομα του κόμματος.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας από τις 7 το πρωί, οπότε και άρχισε η διαδικασία, καταφτάνουν στα εκλογικά κέντρα που έχουν ανοίξει τις πόρτες τους σε ολόκληρη την Ελλάδα για να μπορέσουν να ψηφίσουν.

Η εσωκομματική ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά έως τώρα, ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να πάει να ψηφίσει και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Από το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες στα 600 εκλογικά τμήματα της χώρας. Ειδικότερα, στα 123 εκλογικά τμήματα με tablet είχαν ψηφίσει έως  τις 11 το πρωί περί τα 12.500 μέλη.

Οι προτάσεις της Χαριλάου Τρικούπη για το όνομα είναι δύο: Είτε να διατηρηθεί το «Κίνημα Αλλαγής» ή να μετονομαστεί σε «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» με σήμα τον ιστορικό πράσινο ήλιο.

Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ ήταν προεκλογική δέσμευση του Νίκου Ανδρουλάκη πριν τις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου.

Έμπειρα στελέχη του χώρου, που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του ΠΑΣΟΚ, εκτιμούν ότι η ονομασία που θα προκριθεί θα είναι το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» και μάλιστα με συντριπτική διαφορά.

Σημειώνεται ότι οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 το απόγευμα, ενώ κάλπη θα βρίσκεται και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50.

Δείτε εδώ αναλυτικά που είναι τα εκλογικά κέντρα σε ολόκληρη τη χώρα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.