Εκλογές 2023: «Θρίλερ» με τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή – Όσα είπε ο Γεράκης της Marc

«Θρίλερ» αναμένεται απόψε με τα κόμματα που διεκδικούν την είσοδό τους στην ελληνική Βουλή, όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC, Θωμάς Γεράκης, μιλώντας για τις εκλογές.

Εκλογές 2023: Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο exit poll – ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεράκης ανέφερε ότι το exit poll είναι έτοιμο με το κλείσιμο της κάλπης. «Στις 19:00 θα δώσουμε το αποτέλεσμα του exit poll στο 80%, και ευελπιστούμε πριν από τις 20:00 να έχουμε το 100%». Όσον αφορά στην συμμετοχή στις εκλογές δήλωσε ότι «με βάση τα δικά μας στοιχεία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες αλλαγές στην συμμετοχή σε σχέση με τον Μάιο. Πάνω κάτω έχουμε την ίδια συμμετοχή».

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC.

Εκλογές 2023 – Ηλεία: Στην κάλπη… καβάλα στο άλογο

Σχετικά με το «πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή;», ο κ. Γεράκης τόνιζε ότι «αυτό το ερώτημα μας απασχόλησε πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ερώτημα τις τελευταίες ημέρες. Ήταν ένας γρίφος για εμάς, καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για την είσοδό τους στην Βουλή».

«Δεν αποκλείεται να υπάρξει θρίλερ απόψε σχετικά με τα κόμματα που θα μπουν στην Βουλή. Και ως προς τον αριθμό των κομμάτων και ως προς το ποια θα είναι αυτά» συμπλήρωσε.

Σέρρες: Γεννήθηκε το 1925 – Ούτε ο ίδιος δεν θυμάται σε πόσες εκλογές έχει ψηφίσει

Η πρώτη επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από το υπουργείο Εσωτερικών και τη Singular Logic αναμένεται μεταξύ 20:00-20:30, δηλαδή περίπου μία ώρα ή και λίγο περισσότερο, από τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες. Μέχρι τις 22:00, θα έχει ενσωματωθεί το 80% – 90% των εκλογικών αποτελεσμάτων σε όλη τη χώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ