Εκλογές 2023 – ΠΑΣΟΚ: «Ψυχρό» το κλίμα ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη

«Ψυχρό» ήταν το κλίμα ανάμεσα στον Χάρη Καστανίδη και τον Νίκο Ανδρουλάκη κατά την πρώτη επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη έπειτα από την απόφαση του να κρατήσει μετά τις πρώτες εκλογές την έδρα στην Θεσσαλονίκη. Η απόφαση αυτή είχε αποτέλεσμα να αφήσει εκτός Βουλής το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr  τον  κ. Ανδρουλάκη υποδέχθηκαν στην Πολίχνη, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, τοπικά στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και, ενώ στο σημείο ήταν και ο κ. Καστανίδης δεν αντάλλαξαν ούτε χειραψία, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ κοντά.  Εκτός βέβαια από αυτό, αισθητή ήταν η απουσία του και από την καφετέρια όπου έκατσε για περίπου μισή ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μαζί με τα στελέχη της πόλης, μετά το πέρας της βόλτας του στη δυτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Χάρης Καστανίδης

Στο τραπέζι βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Σαουλίδης και ο γραμματέας της Α’ Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης Ευριβιάδης Ελευθεριάδης αλλά όχι ο Χάρης Καστανίδης.

Ως γνωστό, ο κ. Καστανίδης  έχει εκφράσει έντονη αντίδραση  για την απόφαση Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης μετά τις πρώτες κάλπες των εκλογών.

Άλλα ΜΜΕ στην Θεσσαλονίκη σχολιάζουν μάλιστα  ότι Καστανίδης και Ανδρουλάκης δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Δείτε την φωτογραφία από το Theopinion.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του Voria.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ