Εκλογές 2023: Οι πανηγυρισμοί έξω από τα γραφεία της ΝΔ – Δάκρυα και συγκίνηση από την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την αποθέωση γνώρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ με τους φίλους του κόμματος να εκφράζουν την χαρά τους για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος. Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα γιόρτασαν το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη

Μάλιστα, οι ψηφοφόροι και τα μέλη του κόμματος ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΔ απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ άναψαν ακόμη και καπνογόνο έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Τέλος, μία έκπληξη περίμενε τους φίλους της ΝΔ αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του βεγγαλικά έκαναν την εμφάνιση τους στον ουρανό ως συνέχεια των πανηγυρισμών.

 

Δάκρυα και συγκίνηση από την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη και η σύζυγος του βρίσκονταν στο πλευρό του στα γραφεία της ΝΔ κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Η Δάφνη, η Σοφία και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν στην αγκαλιά της μητέρας τους, Μαρέβα την ώρα που ανακοινώθηκε η νίκη της ΝΔ.

Η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έκρυψε την συγκίνηση της για το γεγονός ότι εξελέγη πρωθυπουργός για δεύτερη θητεία.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτρεξε και αγκάλιασε την οικογένεια του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ