Εκλογές 2023: Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη χρήση του κυβερνητικού αεροσκάφους

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη χρήση του κρατικού αεροσκάφους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις προεκλογικές του περιοδείες.

Τσίπρας στο TikTok: Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Το λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες» τόνισε σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα τού ανήκει, και αυτό δεν κρύβεται. Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία» συμπλήρωσε.

Σκέρτσος: Ο κ. Μητσοτάκης είναι Πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, απαντώντας σε ερώτηση για την χρήση του κρατικού αεροσκάφους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις προεκλογικές του περιοδείες, τόνισε: «Δεν γνωρίζω αν το έχει χρησιμοποιήσει. Αυτό το οποίο ξέρω είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι Πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες μέρες αργότερα, μέχρι να υπάρξει διάλυση της Βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων»

Τσαπανίδου: Ποιον κοροϊδεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος;

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου απάντησε στα λεγόμενο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, σημειώνοντας: «Ενώ οι φωτογραφίες του κρατικού αεροσκάφους από την περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, ο κ. Σκέρτσος είπε πως δήθεν δεν γνωρίζει αν ισχύει. Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σκέρτσος;»

Και πρόσθεσε: «Βέβαια στη συνέχεια είπε με κυνισμό ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μέχρι τις 21 Μαΐου και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Σαν να του ανήκει η χώρα!. Ευτυχώς από τις 22 Μαΐου και μετά δεν θα μπορεί πια να κάνει ό,τι θέλει».

Τσίπρας στο TikTok: «Γυρνάω από Τρίπολη, όχι με το κρατικό αεροσκάφος, με το αυτοκίνητο»

Πριν από λίγο, ο Αλέξης Τσίπρας σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok για την κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Γυρνάω από Τρίπολη, όχι με το κρατικό αεροσκάφος, με το αυτοκίνητο» λέει στο βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

@atsipras #fyp #fypgreece #tiktokgreece #Τσίπρας ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ