Δραγασάκης: Σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» ο ΣΥΡΙΖΑ – Η Νεολαία παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας Ακρίτα, Κασιμάτη και Αποστολάκη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως προειδοποίησε και ο πρώην υπουργός Γιάννης Δραγασάκης. Το ρήγμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βαθαίνει καθώς η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας 3 στελέχη.

Έλενα Ακρίτα: Παραπέμπεται στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ επειδή στήριξε υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στο Ψυχικό

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Δραγασάκης με επιστολή που απηύθυνε στον Στέφανο Κασσελάκη, τους υπολοίπους υποψηφίους προέδρους, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Νίκο Παππά, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Στέφανο Τζουμάκα, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα κάνει έκκληση να πέσουν οι τόνοι και προτείνει οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση.






Την ίδια στιγμή η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους Έλενα Ακρίτα, Ευάγγελο Αποστολάκη και Νίνα Κασιμάτη για καταστατικές παραβάσεις και δηλώσεις που στρέφονται κατά στρατηγικών επιλογών του κόμματος.

Συνάντηση Κασσελάκη – Τζεντιλόνι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας»

Αναλυτικά η επιστολή προς την επιτροπή δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. έπειτα από απόφαση του ΚΣ στις 21-22/10/23:

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται στα κοινωνικά δίκτυα και τα μέσα ενημέρωσης τοποθετήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος που στρέφονται σε πολλές περιπτώσεις κατά καταστατικών ρυθμίσεων και ηθικών αξιών, ταυτοτικών θέσεων και στρατηγικών επιλογών του κόμματος, χρησιμοποιώντας το καταστατικό κατά το δοκούν (περιπτώσεις Έλενα Ακρίτα, Νίνα Κασιμάτη, άρθρο 6 παράγραφος (η), Ευάγγελος Αποστολάκης άρθρο 6 παράγραφος (η) και άρθρο 36 παραγραφος 3 ).

Σταθάκης: Το άρθρο – «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ – «Η Αριστερά δεν χωρά στο κόμμα Κασσελάκη – Παππά- Πολάκη»

Ταυτόχρονα, ο δημόσιος διάλογος κυριεύεται από δηλώσεις τοξικές και απαξιωτικές προς μερίδα συντρόφων και συντροφισσών. Ενώ η μάχη απέναντι στη δεξιά τίθεται ως βασικός πυλώνας του επικοινωνιακού αφηγήματος της νέας ηγεσίας, υπάρχουν περιπτώσεις στελεχών που ενσωματώνονται στο ιδεολογικό πλαίσιο της ΝΔ και της δεξιάς πολιτικής ακόμη και σε επίπεδο ρητορικής στη σφαίρα του δημοσίου λόγου, δημιουργώντας έτσι, διαφορετική κατεύθυνση από την αντιδεξιά επιλογή του κόμματος.

Η παρούσα επιστολή έχει σκοπό να επισημάνει στην επιτροπή δεοντολογίας τις παραπάνω παραβάσεις για να πράξει τα δέοντα, περιφρουρώντας το καταστατικό και τις ομοφώνως ψηφισμένες από το συνέδριο θέσεις του κόμματος.

Κεντρικό Συμβούλιο Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ