Δούκας στον Realfm 97,8: Οι συγκλήσεις διαμορφώνονται στις γειτονιές

«Για μένα οι συγκλήσεις διαμορφώνονται στις γειτονιές και όχι σε επίπεδο κορυφής. Δεν είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, Γ γύρος εθνικών εκλογών» δήλωσε ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Εγώ και ο κύριος Μπακογιάννης είμαστε στον Β γύρο. Για το μετρό στο Κολωνάκι δεν αντιδρά ο κόσμος, γιατί πρέπει να συζητάμε μόνο για δύο περιπτώσεις;» ανέφερε σχετικά με τον σταθμό στα Εξάρχεια.

«Ο σταθμός στα Εξάρχεια, όπως και ο Λόφος Στρέφη, όπως το πρόβλημα με το πάρκο Δρακόπουλου, όπως το πρόβλημα με τον σταθμό στο Κολωνάκι, όπως το μεγάλο πρόβλημα με την Πανεπιστημίου, δείχνουν ένα πρόβλημα: η αλαζονεία και η έπαρση του κ. Μπακογιάννη που προχωρά μόνος του σε δράσεις και έργα χωρίς να ρωτάει κανέναν. Αποφασίζει και διατάζει και στη συνέχεια ρωτάει εμένα αν συμφωνώ ή όχι, ενώ η απόφαση είναι ήδη παρμένη» σχολίασε.

«Εμείς θέλουμε αξιοποίηση του λόγου Στρέφη αλλά όχι με όρους εργολαβίας» σημείωσε ο κ. Δούκας.

«Κάνω κάλεσμα σε όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες που συμφωνούν με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις. Επιδιώκω τη μέγιστη συμμετοχή» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ