Ουγγαρέζος για Λιάγκα: Τόσα χρόνια που μάς ασκεί κριτική, μας παίρνει τηλέφωνο;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής τόνισε ξεκάθαρα πως όποιος θέλει να πει κάτι για τον ίδιο, να αναφέρει το όνομά του.

«Καμία ανταλλαγή πυρών με τον Γιώργο Λιάγκα. Όποιος θέλει να μου απευθύνει τον λόγο και οποιαδήποτε κατηγορία και πυρά, να πει το όνομά μου. Το όνομά μου είναι Δημήτρης Ουγγαρέζος του Γιώργου και της Γεωργίας. Ότι θέλετε, είμαι εδώ. Δεν πρόκειται να πέσω σε καμία λούμπα και να σηκώσω κανένα γάντι, ακόμη κι αν ταιριάζει πολύ στο χέρι μου φαινομενικά και να απαντήσω σε οτιδήποτε δεν μου έχει απευθυνθεί ευθέως» είπε στις κάμερες.

«Κάνω 16 χρόνια τηλεόραση, δικαιούμαι να γράφω την άποψή μου. Είναι πάντα επαγγελματική, δεν έχει καμία σχέση με προσωπικά, πάντα στοιχειοθετημένη και πάντα με επιχειρήματα και πάντα με ονόματα», πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Όταν ασκούμε κριτική, δεν παίρνουμε τηλέφωνο. Ο Γιώργος τόσα χρόνια που ασκεί κριτική, παίρνει τηλέφωνο εμάς που μας ασκεί κριτική να μας το πει πριν το πει στον αέρα; Με στεναχωρεί όλο αυτό, φίλος του ήμουν κι εγώ» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ