Κουτσούμπας στην Γερμανού: Πώς βγήκαν το «Αυτοί είστε», η «Λιβαδειά« και τα «φυντάνια»

Μια διαφορετική, συνέντευξη παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε εκτός από την πολιτική και για την προσωπική ζωή του

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε για τις Αρχές του ΚΚΕ αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος επιλέγει να χρησιμοποιεί φράσεις της καθημερινότητας, χωρίς να υπολογίζει αν θα γίνουν viral ή όχι. “Το εννοούσα για όλη την πολιτική τους, είναι μία έκφραση που χρησιμοποιώ και στην καθημερινή μου ζωή και μετά έγινε αυτό που έγινε. Το πήραν και έγινε πολύ γνωστό, viral”, είπε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος δεν δίστασε να σχολιάσει και άλλες παροιμιώδεις ατάκες του όπως για τη “Λιβαδειά” και τα “φυντάνια”.

Μιλώντας για την κόρη του, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό. Η κόρη του κ. Κουτσούμπα μοίραζε φυλλάδια του ΚΚΕ και μια περαστική άρχισε να μιλάει άσχημα για τον πατέρα της, χωρίς φυσικά να γνωρίζει το ποια ήταν κοπέλα.

Ο γγ του ΚΚΕ, συγκινήθηκε βλέποντας μια παλιά φωτογραφία από όλη του την οικογένεια, αναφέροντας με νοσταλγεία πως αρκετοί από αυτό το καρέ δεν είναι πια στη ζωή.

Όσο για το πώς ανέφερε το περιβόητο «αυτοί είστε», υποστήριξε πως του βγήκε αυθόρμητα βλέποντας τις διαμάχες Μητσοτάκη και Τσίπρα στη Βουλή.

«Θα ήταν ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο αν έλεγα ότι θα κυβερνήσω με τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα», είπε στη συνέχεια. «Στις επόμενες εκλογές το ΚΚΕ θα είναι πιο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ταξίδι στη Γαλλία και στη γλώσσα που θυμάται ακόμα από τα μαθήματα στο εξατάξιο Γυμνάσιο Λαμίας, χωρίς να κάνει φροντιστήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ