Διαμαντής Καραναστάσης: Είναι ψέματα αυτά που λέγονται – Η Ζωή δεν πρόσεξε καν την Έφη Αχτσιόγλου

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθει να κάνει πολιτική πρωινάδικου», δήλωσε ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος πήρε θέση για το επεισόδιο ανάμεσα στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και την Έφη Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου, στην προβολή της νέας ταινίας του Αλεξάντερ Πέιν, «Τα παιδιά του χειμώνα», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, η κ. Κωνσταντοπούλου συνοδευόταν από τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση, στην προβολή της ταινίας, στο Ολύμπιον. Τους κατηύθυναν στις πρώτες θέσεις, αλλά όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αντιλήφθηκε ότι θα κάθονταν δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου και την Κυριακή Μάλαμα, ζήτησε να τους βρουν άλλα καθίσματα.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε η Κυριακή Μάλαμα, η οποία περιέγραψε πως «η κυρία Κωνσταντοπούλου απλώς δεν θέλησε να καθίσει δίπλα σε εμένα και την κυρία Αχτσιόγλου, αλλά προσωπικά μου είναι και αδιάφορο». Όπως ανέφερε η κ. Μάλαμα στην εκπομπή, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «ζήτησε από τα παιδιά που δουλεύουν στο φεστιβάλ να αλλάξει θέση».

Καραναστάσης: Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική πρωινάδικου

Από την πλευρά του, ο Διαμαντής Καραναστάσης, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε αρχικά πως «αυτό είναι ψέμα και είναι θλιβερό ότι κάποιοι πολιτικοί ζητούν με αυτόν τον τρόπο πέντε λεπτά δημοσιότητας. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις, μπαίνει ο καθένας και όπου βρει θέση, κάθεται. Με την Ζωή πήγαμε αρκετά νωρίς στην αίθουσα, καθίσαμε στη μέση μιας σειράς, δεν μου άρεσε εμένα εκεί, η Ζωή δεν πρόσεξε καν την Έφη Αχτσιόγλου, δεν το ήξερε καν. Πιάσαμε λοιπόν τον καλό μου φίλο και διευθυντή του φεστιβάλ και μας έβαλε δίπλα στον σκηνοθέτη».

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία. Αν θέλει κάποιος να πάρει ένα λεπτό δημοσιότητας από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ας μην το πάρει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου. Είναι θλιβερό να βλέπω τα πρωινάδικα να ασχολούνται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ