Κωνσταντοπούλου: Αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – «Ζήτησε να αλλάξει θέση»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου στην προβολή της νέας ταινίας του Αλεξάντερ Πέιν, «Τα παιδιά του χειμώνα», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, η κ. Κωνσταντοπούλου συνοδευόταν από τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση, στην προβολή της ταινίας, στο Ολύμπιον. Τους κατηύθυναν στις πρώτες θέσεις, αλλά όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αντιλήφθηκε ότι θα κάθονταν δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου και την Κυριακή Μάλαμα, ζήτησε να τους βρουν άλλα καθίσματα.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε η Κυριακή Μάλαμα, η οποία περιέγραψε πως «η κυρία Κωνσταντοπούλου απλώς δεν θέλησε να καθίσει δίπλα σε εμένα και την κυρία Αχτσιόγλου, αλλά προσωπικά μου είναι και αδιάφορο». Όπως ανέφερε η κ. Μάλαμα στην εκπομπή, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «ζήτησε από τα παιδιά που δουλεύουν στο φεστιβάλ να αλλάξει θέση».

Ερωτηθείσα πώς της φάνηκε αυτή η αντιμετώπιση, απάντησε: «μου είναι παντελώς αδιάφορο τι κάνει η κ. Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι υπήρξε κάποτε συντρόφισσα, ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μετά ήταν και πρόεδρος της Βουλής. Άρα δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά, δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ