Χανιά: Μαθητές πέταξαν αυγά έξω από άλλο σχολείο – Τραυματίστηκε ηλικιωμένη, προσήχθησαν 12 έφηβοι

Μία ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, στα Χανιά, κατά τη διάρκεια επεισοδίου με ρίψη αυγών από μαθητές έξω από σχολείο της πόλης.

Η κακή «μόδα» της ρίψης αυγών από μαθητές σε σχολικές μονάδες των Χανίων κατέληξε σήμερα σε ατύχημα. Πρόκειται για μια νέα, αμφιλεγόμενη, «έκφραση» μαθητών, που κατά ομάδες πετούν αυγά στις εισόδους των σχολείων της πόλης.

Ωστόσο, σήμερα η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε στο 1ο ΓΕΛ. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ Χανίων, μαθητές άλλου σχολείου που βρίσκεται περιαστικά των Χανίων, θέλοντας να πάρουν «εκδίκηση» για προηγούμενο ανάλογο επεισόδιο, συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο στη Νέα Χώρα. Οι μαθητές γνώριζαν για την επικείμενη έφοδο, όπως και η διεύθυνση του σχολείου, που είχε ενημερώσει την αστυνομία.

Ακολούθησαν εικόνες ντροπής  με ρίψεις αυγών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη συνέχεια, ευτυχώς ελαφρά, μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έτυχε να βρεθεί έξω από το σχολείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όμως, η γυναίκα που τραυματίστηκε από πτώση στο έδαφος, αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναφέρουν ότι 12 έφηβοι έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ