Δεν αναγνώρισαν τον Δημήτρη Παπαστεργίου στο υπουργείο – Η απάντησή του

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε χθες, 27 Ιουνίου 2023, μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Όμως ο φύλακας δεν ήταν ενημερωμένος επαρκώς και δεν αναγνώρισε τον νέο επικεφαλής του υπουργείου.

Δημήτρης Παπαστεργίου: Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Η τεχνολογική μεταμόρφωση των Τρικάλων

Ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων έφτασε στο υπουργείο το προσωπικό του αμάξι και χωρίς συνοδεία. Αφού πάρκαρε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήγε να μπει στο υπουργείο από την πύλη εισόδου. Όμως ο φύλακας τον σταμάτησε. «Παρακαλώ;» τον ρώτησε αρχικά για να μάθει τι ήθελε, με τον υπουργό να του απαντά «Μα, είμαι ο καινούργιος υπουργός».

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (28/6) στο υπουργείο και οι δημοσιογράφοι που τον περίμεναν στην είσοδο τον ρώτησαν για το περιστατικό.

«Πρώτη ημέρα χθες στο υπουργείο. Καινούργια αρχή για μένα αλλά συνέχιση της δουλειάς στο υπουργείο. Είναι πάρα πολύ λογικό οι άνθρωποι του υπουργείου να μην γνωρίζουν πρόσωπα ειδικά όταν δεν είσαι στην κεντρική πολιτική σκηνή. Με χαρά τους χαιρέτησα, τους είπα ότι είμαι ο νέος υπουργός» είπε χαρακτηριστικά. Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι αυτό δείχνει την απλότητά του ο νέος υπουργός απάντησε «απλοί άνθρωποι είμαστε όλοι στην κυβέρνηση. Απλά συνεχίζουμε τη δουλειά που έγινε ήδη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ