Debate Θεοχάρη – Γεροβασίλη στον Realfm 97,8 για την γνωμοδότηση Ντογιάκου και την οικονομία

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης και η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε δεκαπλάσια τιμή χονδρικής στην πώληση ρεύματος από ότι στις άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτό πρέπει να το απαντήσει η κυβέρνηση. Δεν γίνεται να φταίνε μόνο οι άλλοι για όλα. Όλα είναι εξωγενή. Υπάρχει μια κυβέρνηση που βλέπει τα πλοία να περνούν και ακόμη και για την λάθος διάγνωση ότι η κρίση θα ήταν παρωδική, ακόμα και σε αυτό οι άλλοι έκαναν την λάθος διάγνωση» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι τιμές χονδρικής, που επικεντρώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγη σημασία έχουν όταν στις τιμές λιανικής είμαστε τρίτοι καλύτεροι και παλιότερα δεύτεροι ανάλογα με τον μήνα. Οι τιμές που πληρώνει ο κόσμος έχουν σημασία» ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Κόντρα για την γνωμοδότηση Ντογιάκου

«Επειδή και ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε σύνθημα “δικαιοσύνη παντού”, η δικαιοσύνη παντού ξεκινάει από τον σεβασμό της ίδιας της δικαιοσύνης» σχολίασε ο κ. Θεοχάρης. «Εμείς δεν ερχόμαστε να κατακρίνουμε τις αποφάσεις ανάλογα με το τι μας συμφέρει όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είτε μας συμφέρει είτε δεν μας συμφέρει γνωμοδοτήσεις και αποφάσεις της δικαιοσύνης θα πρέπει να γίνονται σεβαστές, αλλιώς δεν έχουμε καμία βάση συζήτησης για το Σύνταγμα, για την Δημοκρατία και για όλα τα δακρύβρεχτα που ακούμε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

«Έχει εξεγερθεί ο νομικός κόσμος της χώρας και πλευρές της γαλάζιας παράταξης και κονιορτοποιούν την γνωμοδότηση του κ. Ντογιάκου. Δεν πρόκειται για καμία απόφαση, καμιάς δικαιοσύνης που δεν γίνεται σεβαστή. είναι προσπάθεια του κ. Ντογιάκου να ιδιωτικοποιήσει και την Δικαιοσύνη, ως μη όφειλε. Έρχεται κατά παράβαση του ρόλου του, κατά παράβαση των αρμοδιοτήτων του να εξυπηρετήσει το σχέδιο Μητσοτάκη, δηλαδή συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών με κάθε κόστος» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ