Πρώην μοντέλο του Playboy καταδικάστηκε για την άγρια δολοφονία ψυχιάτρου – Το φονικό ρόπαλο και η ομολογία

Σε κάθειρξη 10 έως 25 ετών για τη δολοφονία ψυχιάτρου από την Καλιφόρνια καταδικάστηκε ένα πρώην μοντέλο του Playboy.  Το πτώμα του 71χρονου γιατρού Thomas Kirk Burchard είχε βρεθεί το 2019 στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του πρώην μοντέλου λίγο έξω από το Λας Βέγκας στις ΗΠΑ.

Η Kelsey Nichole Turner, 29 ετών, είχε συμφωνήσει τον Νοέμβριο να ομολογήσει την εμπλοκή της στο έγκλημα για να έχει χαμηλότερη ποινή. Η Turner αναγνώρισε ότι οι εισαγγελείς με τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους θα μπορούσαν να αποδείξουν φόνο δευτέρου βαθμού, για τη δολοφονία του 71χρονου ψυχιάτρου. Έτσι, παραδέχθηκε τις πράξεις της.

Ο γιατρός, ο οποίος είχε στενή και «συναλλακτική» σχέση με την Turner, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο της 29χρονης τον Μάρτιο του 2019, ανέφερε η εφημερίδα Las Vegas Review-Journal.

δολοφονία ΗΠΑ
Kelsey Turner (AP)

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η Turner, 29 ετών, έδωσε εντολή στον φίλο της Jon Kennison να επιτεθεί στον Burchard όταν ο γιατρός επισκέφτηκε το ζευγάρι στο Λας Βέγκας, σημειώνει η εφημερίδα. Ο Kennison χτύπησε τον 71χρονο με ρόπαλο πριν βάλει το πτώμα στο πορτμπαγκάζ μιας Mercedes-Benz που αποδείχθηκε ότι συνδέεται με την Turner, ανέφερε το KTVN.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Burchard ταξίδεψε στο Sin City για να τερματίσει τη διετή σχέση του με την Turner, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός. Υποστήριζε οικονομικά αυτήν και το παιδί της. Μεταξύ άλλων, πλήρωνε το ενοίκιο σε σπίτι στο Λας Βέγκας, όπου ζούσαν η Turner και ο φίλος της μαζί με μια συγκάτοικο.

«Σίγουρα υπάρχει περιθώριο για πολλές εικασίες σχετικά με το ποια ήταν η φύση της σχέσης τους», ανέφερε η γενική αναπληρώτρια εισαγγελέας Pamela Weckerly στο δικαστήριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Review-Journal. «Ωστόσο, πιστεύω ότι τα γεγονότα δείχνουν πως σε ό,τι αφορά την κυρία Turner, αυτή ήταν μια συναλλακτική σχέση».

Ο δικηγόρος υπεράσπισης της Turner δήλωσε ότι ήταν χαρούμενη που η εντολέας του είχε ακόμη μια ευκαιρία στη ζωή μετά τη φυλακή.

Ο Kennison καταδικάστηκε τον Ιούλιο σε 18-45 χρόνια φυλάκιση αφού δήλωσε ένοχος. Η συγκάτοικος του ζευγαριού, Diana Pena, ομολόγησε την ένοχη για συνέργεια σε φόνο, αλλά παρείχε στους εισαγγελείς βασικά στοιχεία, ανέφερε η KLAS.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ