Debate Σκουρλέτη – Χατζηδάκη στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

“Εγώ διετέλεσα 13 χρόνια ευρωβουλευτής, επομένως θα ήθελα στις Ευρωεκλογές να μιλάμε όσο περισσότερο γίνεται για την Ευρώπη και θα το προσπαθήσουμε από την πλευρά της ΝΔ” είπε ο κ. Χατζηδάκης και συμπλήρωσε “Μιλώντας με πολίτες και με νεοδημοκράτες στα καφέ, στα σούπερ μάρκετ, οπουδήποτε, πια είναι πολύ έντονο το αίσθημα ‘φύγετε’, οι ευρωεκλογές γίνονται μετά από από τέσσερα χρόνια και η ΝΔ δεν μπορεί να περιορίσει την ατζέντα”.

Ο κ. Σκουρλέτης ανταπάντησε “εγώ θα ξεκινήσω από αυτά που ακούω εγώ στα καφέ και τα σούπερ μάρκετ και αυτό που ακούω εγώ είναι ‘μη τυχόν και έρθουν οι προηγούμενοι’, αλλά εν πάσει περιπτώσει για να μιλήσουμε για την Ευρώπη και να μην αρκεστούμε σε ευφυολογήματα, αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι ταυτόχρονα και πολύ ελληνικές με την έννοια ότι η ατζέντα των ευρωπαϊκών προβλημάτων είναι αυτή που προσδιορίζει τον τρόπο αντιμετώπισης των εθνικών ζητημάτων”.

“Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη που μπορεί μετά από χρόνια να κινείται με λυμένα τα χέρια, να διερευνήσει τα πάντα και να μην προσπαθούμε να δημιουργούμε συμψηφισμούς, ψεύτικη εικόνα, να αμολάμε μελάνι σαν το χταπόδι για να κρύψουμε τις μεγάλες ευθύνες του δικομματισμού είτε είχε στην κυβέρνηση τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ” τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι του 2017 όταν είχε καταπιεί τα τελευταία βατράχια του μνημονίου, βασίζει τη στρατηγική του σε δύο πυλώνες. Ο ένας είναι οι ψεύτικοι μποναμάδες, που βασίζονται στην υπερφορολόγηση και ο δεύτερος πυλώνας η σκανδαλολογία. Έχω την αίσθηση ότι δεν δουλεύει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν δει κανείς τις δημοσκοπήσεις υπάρχει ένα προβάδισμα της ΝΔ και αυτό γιατί ο κόσμος ζει την πραγματικότητα στα σπίτια του και στις τσέπες του” σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ